Καταγραφή απόκοσμης μορφής στα έγκατα του Πεντελικού Όρους








Πέριξ του σπηλαίου του Νταβέλη στη Πεντέλη μπορεί κάνεις να συναντήσει τέσσερις σήραγγες που για κάποιο άγνωστο λόγο ανοίχτηκαν από τον στρατό, κατά τη στρατιωτική χρήση του σπηλαίου τη δεκαετία του 1980.

ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΤΟΕΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Σήμερα αυτές οι σήραγγες είναι ανοιχτές προς επίσκεψή, όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι σε στάδιο κατάρρευσης. Η μεγαλύτερη από αυτές φτάνει σε μήκος τα 80 μέτρα ενώ η δεύτερη μόλις 30, οι άλλες δύο έχουν μπαζωθεί και είναι μη προσβάσιμες.

ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΤΟΕΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Υπάρχουν πολλές ιστορίες ανά τους χρόνους από ανθρώπους που τις επισκέφθηκαν, για περίεργα φώτα, τραγούδια και άλλα περίεργα οπτικά και χρονικά φαινόμενα. Οι σήραγγες αποτελούν πόλο έλξης για σατανιστικές ομάδες και αιρέσεις, καθώς έχουν βρεθεί πολλές φορές ίχνη τελετών(κεριά, σύμβολα κτλπ). Κατά την διάρκεια έρευνας της ομάδος μας στον παρακείμενο χώρο εντός της μεγάλης στοάς(80μ)  βγάλαμε αρκετές φωτογραφίες. Κάποιες από αυτές ήταν αρκετά ασυνήθιστες!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΤΟΕΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΦΑΝΤΑΣΜΑ
1η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ(ΤΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ) - ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ

2Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ(ΤΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ) - ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ 1,20Μ), ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΡΙΑ,ΠΟΔΙΑ,ΚΕΦΑΛΙ,ΑΥΤΙΑ


ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΤΟΕΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΜΟΡΦΗ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. 

ΜΑΖΙ ΜΕ CODEX CULTUS CONCEPT