Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΥΜΗΤΤΟΣ: ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ

ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΟΝΤΑΣ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΤΗΡΙΟ


Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ  ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΛΟΓΩ ΣΤΡΙΑΤΩΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. 
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΡΕΙΠΩΣΗ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΕΡΑΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ , ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ.ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ, ΓΚΡΑΦΙΤΑΔΕΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ....ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ.ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΑΝΑΚΙ, ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(!) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ  ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΣΤΕΓΟ. ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΚΟΕ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ)


ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.