Δείτε που βρίσκονται οι απόρρητες Υποβρύχιες Βάσεις του πλανήτη


Μετάφραση/Επιμέλεια: Ομάδα Ορφέας
Τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο, υπήρξαν αναρίθμητες αναφορές για καταδύσεις UFO στους ωκεανούς της Γης, που εξαφανίστηκαν ξαφνικά από την όραση, αλλά και το αντίστροφο, για UFO που αναδύθηκαν ξαφνικά...
Οι ερευνητές και οι θεωρητικοί των αρχαίων αστροναυτών υποδεικνύουν ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ αρχαίων μνημείων σε όλο τον κόσμο και άλλων μνημείων που κρύβονται κάτω από τον ωκεανό με την εμφάνιση UFO. Η θεωρία αυτή υποστηρίζει πως τα UFO χρησιμοποιούν το ενεργειακό πλέγμα της Γης για να κινούνται, αφού και τα ίδια τα πανάρχαια μνημεία είναι κτισμένα πάνω στις ενεργειακές γραμμές (Ley Lines). Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει πως πρόκειται για υποβρύχιες δομές για τα σκάφη τους που βρίσκονται εδώ από τα προϊστορικά χρόνια. Υπάρχουν βάσεις εξωγήινων κάτω από τις θάλασσες και τις λίμνες του πλανήτη μας? Ή μήπως πρόκειται για απόρρητες στρατιωτικές βάσεις των υπερδυνάμεων του πλανήτη στην προσπάθεια τους να κρύψουν κάτω από το νερό τις νέες στρατιωτικές τεχνολογίες? Ας δούμε παρακάτω ποια μέρη του πλανήτη θεωρούνται πως φιλοξενούν (εξωγήινες ή γήινες)υποβρύχιες βάσεις, με κριτήριο τις εμφανίσεις και τις αναφορές...

 Malibu,California


Η Καλιφόρνια ήταν σημείο πολλών θεάσεων UFO εδώ και χρόνια, οπότε όταν εντοπίστηκε μια υποβρύχια δομή μέσω google earth, 600 μέτρα κάτω από το νερό και 10 χιλιόμετρα από την ακτή του Malibu ήρθε να συμπληρώσει τις παράξενες θεωρίες. Η δομή έχει ένα ξεχωριστό σχήμα ωοειδούς μορφής και φαίνεται να είναι επίπεδη στο πάνω μέρος της. Έχει πλάτος περίπου 5 χιλιομέτρων και φαίνεται ότι υπάρχουν και κολόνες που συγκρατούν την κύρια "στέγη" της μυστηριώδους δομής. Αυτοί οι στύλοι φαίνονται να απέχουν ομοιόμορφα, σχεδόν σαν να ήταν μια είσοδος.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΔΟΜΗ

Η υποτιθέμενη υποβρύχια βάση πήρε δημοσιότητα όταν ο Jimmy Church, ο οποίος φιλοξενεί τη ραδιοφωνική εκπομπή Fade To Black, έδωσε συνέχεια σε πληροφορίες που του έδωσε ένας ακροατής, ο οποίος πήρε το όνομα Maxwell. Ο Maxwell έδωσε συντεταγμένες από το Google Earth που έδειξε κάτι που πίστευε ότι μπορεί να είναι μια τεχνητή δομή. Ο Jimmy Church διερεύνησε ενδελεχώς για χρόνια τον ισχυρισμό και κατέληξε πως πρόκειται για τεχνητή δομή.Φυσικά, δεν προσυπογράφουν όλοι αυτή τη θεωρία. Ο γεωλόγος David Schwartz, για παράδειγμα, δηλώνει ότι η υποτιθέμενη βάση είναι πιθανότατα μέρος της ηπειρωτικής υφαλοκρηπίδας, δηλώνοντας περαιτέρω ότι δεν είδε "τίποτα ιδιαίτερο" στις εικόνες. Ο Ben Hansen, πρώην πράκτορας του FBI και εμπειρογνώμονας σε εικόνες και βίντεο, προειδοποίησε επίσης ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ως προς το πώς ερμηνεύουν τις εικόνες του Google Earth, δηλώνοντας ότι είναι συνδυασμένες από διαφορετικές πηγές και συχνά είναι παραπλανητικές(!)

Puffin IslandΟυαλία


Πολλές παρατηρήσεις περίεργων φώτων που εισέρχονται και εξέρχονται από την θάλασσα γύρω από το Puffin Island της Ουαλίας, έχουν οδηγήσει ορισμένους ερευνητές να πιστεύουν ότι στην περιοχή υπάρχει υποβρύχια εξωγήινη βάση. Στις αρχές του 1974, πολλοί ισχυρίστηκαν ότι παρατήρησαν φωτεινά αντικείμενα να φεύγουν από τη θάλασσα κοντά στο νησί.
Ο ερευνητής των UFO, Phil Hoyle, δήλωσε ότι έχει ακούσει και διαβάσει διάφορες αναφορές σχετικά με το νησί Puffin και ότι όλοι αυτοί λένε την ίδια ιστορία και περιγράφουν τον ίδιο τύπο φαινομένου. Είπε επίσης ότι οι υποτιθέμενοι απαχθέντες κοντά στην περιοχή, ανέφεραν ότι οι απαγωγείς τους ήταν ανθρωποειδείς και τους είπαν ότι προέρχονταν από μια βάση κάτω από τη θάλασσα κοντά στο νησί.
Υπάρχουν ακόμη και μερικές θεωρίες ότι η ίδια η περιοχή μπορεί να είναι το αρχαίο θρυλικό βασίλειο του Cantre'r Gwaelod και ότι αυτοί οι ανθρωποειδείς είναι οι απόγονοί τους.

Λίμνη Ontario, ΗΠΑ


Τον Δεκέμβριο του 2013, το MUFON(ερευνητικό online περιοδικό) δημοσίευσε μια έκθεση από κάτοικο του Χάμιλτον που ισχυρίστηκε ότι είδε αρκετές περίεργες, λαμπερές σφαίρες να  ίπτανται πάνω από τη λίμνη Οντάριο. Ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε δει αυτές τις σφαίρες στην λίμνη αρκετές φορές και πιστεύει ότι υπάρχει μια υποβρύχια βάση κάτω από το νερό. 
Τον Αύγουστο του 1981, πέντε μάρτυρες που οδηγούσαν μαζί στην λίμνη Οντάριο, νωρίς το βράδυ, είδαν ένα τεράστιο σκάφος που πετούσε πάνω από το νερό. Το ακολούθησαν όσο μπόρεσαν για κάποιο χρονικό διάστημα, πριν δουν ότι άρχισε να κατεβαίνει και να εισέρχεται στο νερό. Ίσως οι ιστορίες μιας υποβρύχιας εξωγήινης βάσης, προέρχονται από το βιβλίο ''Το Τρίγωνο των Μεγάλων Λιμνών'' του Jay Gourley το 1977, το οποίο σημείωσε ότι πολλά αεροπλάνα και άνθρωποι είχαν εξαφανιστεί πάνω από τη λίμνη Οντάριο, για να μην αναφέρουμε τις πολλές παρατηρήσεις UFO της περιοχής.
Ένα άλλο βιβλίο, το ''Underground Alien Bases'', το οποίο κυκλοφόρησε το 2012, έχει διαιωνίσει τον μύθο για την ύπαρξη εξωγήινης βάσης κάτω από τη λίμνη. Περιέχει στις σελίδες του αρκετές αναφορές για παράξενες θεάσεις γύρω από την λίμνη με τον ισχυρισμό ότι τα UFO έχουν κατεύθυνση την υποβρύχια βάση. Ωστόσο, κανένας μέχρι τώρα δεν κατάφερε να αποδείξει τους παραπάνω ισχυρισμούς.

North Island, Νέα Ζηλανδία


Το Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας έχει μάρτυρες πολλών παράξενων αντικειμένων που εισέρχονται στα παράκτια νησιά γύρω από την περιοχή. Οι ερευνητές των UFO δηλώνουν ότι η περιοχή αποτελεί ιδιαίτερο σημείο εμφανίσεων UFO, με τους ντόπιους να ισχυρίζονται ότι στην περιοχή υπάρχει υποβρύχια βάση που φιλοξενεί τα περίεργα σκάφη.
Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 1995, υπήρχαν δεκάδες παρατηρήσεις αυτών των αντικειμένων να πηγαινοέρχονται στην περιοχή. Πολλά από τα αντικείμενα παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.
Δύο ψαράδες που βρίσκονταν στην θαλάσσια περιοχή στις 9 Μαρτίου του 1995  παρατήρησαν ένα παράξενο ασημένιο φωτεινό φως, όταν κοίταξαν καλύτερα είδαν έντρομοι  ένα σφαιροειδές σκάφος που φάνηκε να πλέει καθώς κινείται και να εκπέμπει ένα περίεργο κόκκινο ρεύμα πίσω του. Οι δύο άνδρες είδαν το αντικείμενο για λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα πριν να εξαφανιστεί από την όρασή τους. Περίπου δύο λεπτά αργότερα, παρατηρήθηκε το ίδιο αντικείμενο από τους πύργους ελέγχου, τόσο στα αεροδρόμια Hamilton International, όσο και στα αεροδρόμια του Rotorua. Αρκετές αναφορές υπήρξαν στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό από κατοίκους, που όλοι περιγράφουν ένα πολύ παρόμοιο αντικείμενο. 

 North Coast, Puerto Rico


Το νησί του Πουέρτο Ρίκο έχει πολυάριθμες αναφορές θεάσεων UFO, ιδιαίτερα κατά μήκος της βορειοανατολικής ακτής, όπου παρατηρήθηκαν παράξενα σκάφη, τα οποία εξέρχονταν και εξαφανίζονταν στο νερό για χρόνια. Υπάρχει επίσης ισχυρή παρουσία του αμερικανικού ναυτικού στο νησί. Πολλοί ντόπιοι αλλά και ερευνητές ισχυρίζονται ότι ο αμερικανικός στρατός  παρακολουθεί την παράξενη δραστηριότητα στα ύδατα κατά μήκος της ακτής.
Ο έμπειρος ερευνητής Nick Redfern δήλωσε ότι ένας πρώην υπάλληλος που εργαζόταν στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, είχε δει ένα παράξενο αντικείμενο να αναδύεται από τα νερά στα ανοικτά των ακτών του Πουέρτο Ρίκο. Ανυψώθηκε σταθερά στον αέρα προτού πετάξει με ταχύτητα. Μια άλλη αναφορά έγινε στο Redfern από έναν τοπικό αστυνομικό, ο οποίος δήλωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ είχε περάσει αρκετό χρόνο παρακολουθώντας ένα υποβρύχιο σκάφος κατά μήκος της βορειοανατολικής ακτής του νησιού.
Έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες ότι η  ακτογραμμή αυτού του νησιού της Καραϊβικής φιλοξενεί υποβρύχιες εξωγήινες βάσεις. Ο δημοσιογράφος Jorge Martin δήλωσε ότι χρησιμοποιώντας δορυφορικές εικόνες της NOAA(Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ), βρήκε αρκετές ανωμαλίες γύρω από το νησί που έμοιαζαν με τεχνητές δομές. Ο Μάρτιν δήλωσε ότι αυτές οι δομές ήταν ασυνήθιστα μεγάλες και τέλεια ορθογώνιες. Οι δομές ισχυρίζεται ότι εντοπίζονται στην ανατολική και νότια ακτή του νησιού. Ισχυρίστηκε επίσης ότι , φαινόταν να υπάρχει κάτι που έμοιαζε με σήραγγες που οδηγούσαν σε άλλες δομές, ακόμη και στην ηπειρωτική χώρα.



Ενδιαφέρον ακόμα παρουσιάζει παράξενο φαινόμενο που συνέβη στην  πόλη Ponce του Πουέρτο Ρίκο, κατά τα τέλη της δεκαετίας του '80,  όταν οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονταν στις αρχές ότι μπορούσαν να ακούσουν δυνατά κουδουνίσματα, που φαινόταν να προέρχονται από κάτω από το έδαφος. Έχει αναφερθεί ότι οι ήχοι ήταν παρόμοιοι με εκείνους που κάνουν βαριά εκσκαφικά μηχανήματα. Οι ήχοι φάνηκαν να σταματούν μετά από αρκετές ημέρες. Ένας από τους τόπους στην ηπειρωτική χώρα που φάνηκαν να οδηγούν οι σήραγγες του Martin ήταν η πόλη Ponce.

Λίμνη Titicaca, Περού


Τα νερά της λίμνης Titicaca στα σύνορα του Περού και της Βολιβίας δεν είναι μόνο τα ψηλότερα ύδατα του πλανήτη στον κόσμο, αλλά έχουν και την φήμη για UFO που εισέρχονται σε μια προηγμένη και ίσως αρχαία εξωγήινη βάση στον πυθμένα της λίμνης.
Η αρχαία πόλη Tiwanaku, που θεωρείται μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της λίμνης Titicaca. Οι θεωρητικοί των αρχαίων αστροναυτών, δηλώνουν ότι το προηγμένο επίπεδο γεωργίας, άρδευσης και αστρονομίας καθώς και δομές που υποδηλώνουν προηγμένες οικοδομικές τεχνικές τους οδηγούν στο να πιστεύουν ότι μια εξωγήινη φυλή κάποτε κατοικούσε εδώ. Πολυάριθμα κείμενα και αγάλματα έχουν βρεθεί επίσης δίπλα στη λίμνη, τα οποία φαίνεται να απεικονίζουν αρχαίους Μεσοποτάμιους υποθαλάσσιους θεούς που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από έναν εξωγήινο πολιτισμό που κατοικούσε κάποτε κάτω από τα νερά της λίμνης Titicaca.
Πρόσφατα, εμφανίστηκε ένα βίντεο στο YouTube που τραβήχτηκε από μια ομάδα Ιταλών που ήταν σε ένα πνευματικό ταξίδι στην περιοχή. Καθώς είχαν στήσει την κάμερά τους λιγάκι έξω από τα γαλαζοπράσινα νερά της λίμνης Titicaca, κατέγραψαν ένα μεγάλο ημι-βυθισμένο αντικείμενο που φαινόταν αργά να απομακρύνεται από την ακτή. Φαινόταν ότι ήταν αντικείμενο με μορφή δίσκου και καθώς κινήθηκε μέσα στο νερό, το σχήμα του παρέμεινε το ίδιο, υποδηλώνοντας ότι είναι πράγματι στερεό.

 Guantanamo Bay, ΗΠΑ


Σύμφωνα με έναν πρώην Αμερικανό ναυτικό που υπηρέτησε στον κόλπο του Γκουαντάναμο στα τέλη της δεκαετίας του 1960, υπάρχει μια υποβρύχια βάση εξωγήινων στην ακτή της Κούβας. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι από τις πολλές αναφορές UFO  που εισέρχονται και εξέρχονται από το νερό, ο αμερικανικός στρατός έχει γνώση και ακόμη έχει καταφέρει να συλλάβει αρκετά στιγμιότυπα. Δηλώνει επίσης ότι αυτός και οι συνάδελφοί του ήταν υπό αυστηρές οδηγίες να μην μιλάνε για την παράξενη δραστηριότητα που είδαν εκεί.
Ακόμα δήλωσε ότι το σκάφος που είδε φάνηκε να είναι φτιαγμένο από ένα γκρίζο μέταλλο με μια σειρά από μπλε φώτα. Όταν μπήκε στο νερό μπορούσε να δει τα μπλε φώτα να εξαφανίζονται κάτω από της επιφάνεια του νερού.

Λίμνη Erie, ΗΠΑ


Η λίμνη Erie, μία από τις πέντε μεγάλες λίμνες της Βόρειας Αμερικής, έχει μια μακρά ιστορία περίεργων φώτων και ανεξήγητων φαινομένων. Ωστόσο, η περιοχή γύρω από το Κλίβελαντ του Οχάιο, έχει βιώσει μια αύξηση στις παρατηρήσεις UFO κατά τη διάρκεια των ετών.
Το βιβλίο του 2011, ''Eerie Erie: Tales of the Unexplained from Northwest Pennsylvania'' από τον Robin Swope εξετάζει και διερευνά πολυάριθμες εκθέσεις UFO στην περιοχή της λίμνης. Πολλές από αυτές τις αναφορές μιλούν για UFO που κυριολεκτικά ''καρφώνονται'' με τεράστια ταχύτητα στο νερό της λίμνης Erie. Μια συγκεκριμένη αναφορά από το 1988 φέρεται ότι ένα περίεργο σκάφος προσγειώθηκε στη λίμνη όταν είχε κρυώσει. Η προσγείωση έγινε μάρτυρας των Sheila και Henry Baker, οι οποίοι έκαναν αναφορά στην τοπική Ακτοφυλακή. Καθώς το μυστηριώδες σκάφος προσγειώθηκε, ακούγονταν περίεργοι ήχοι από τον πάγο καθώς και μια σειρά από μπλε και κόκκινα φώτα έλαμπαν από το σκάφος.Ταυτόχρονα πολλά παράξενα τριγωνικά αντικείμενα εκτοξεύονταν από το αντικείμενο που άρχισαν να κινούνται σκόπιμα γύρω από όλες τις κατευθύνσεις κατά μήκος της παγωμένης επιφάνειας της λίμνης. Ξαφνικά, οι ήχοι στον πάγο σταμάτησαν και τα μυστηριώδη τριγωνικά σκάφη εξαφανίστηκαν κάτω από τον πάγο και κάτω από το νερό.
Σύμφωνα με μια έκθεση, το 2007, που συνέταξε το κανάλι ειδήσεων 5 στο Κλίβελαντ, η περιοχή είχε πάνω από 20 αναφορές UFO σε μόλις δύο χρόνια. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube που ισχυρίζονται ότι δείχνουν μερικά από αυτά τα UFOs πάνω από το Κλίβελαντ. 

Λίμνη Βαϊκάλη, Ρωσία


Με 1680 μέτρα βάθος και με μια περιοχή 636 χιλιομέτρων και 80 χιλιομέτρων πλάτος είναι η βαθύτερη λίμνη στον κόσμο, και η έβδομη με τη μεγαλύτερη επιφάνεια. Η λίμνη είναι τόσο μεγάλη και τόσο βαθιά ώστε να έχει το 20% του μη παγωμένου γλυκού νερού στον κόσμο. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τα 25 εκατομμύρια χρόνια της, η λίμνη Βαϊκάλη είναι επίσης θεωρείται παλαιότερη λίμνη στον κόσμο.
Η περιοχή είναι γνωστή για το μεγάλο αριθμό θεάσεων UFO. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει αναφερθεί η εμφάνιση τους με παράξενα φώτα και τα φερόμενα ως ξένα πλοία που πετούν πάνω από τη λίμνη, αλλά οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες προέρχονται από αποχαρακτηρισμένα αρχεία σοβιετικής εποχής που μιλούν περί ανεξήγητων συμβάντων με το ρωσικό στόλο υπό την αρχηγία του Διοικητή Νικολάι Smirnov. Παρά το γεγονός ότι τα έγγραφα αυτά δεν αφορούν άμεσα τους εξωγήινους, αναφέρουν πολλά περιστατικά και θεάσεις UFO στη λίμνη Βαϊκάλη.
Μία έκθεση περιγράφει πώς το 1958, ένα αεροπλάνο ρωσικό Tupolev Tu-154 συνετρίβη στα παγωμένα νερά της λίμνης, αφού υποτίθεται ότι ήταν κυνηγημένο από ένα UFO. Άλλες αναφορές προέρχονται από πολλούς αλιείς, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι είδαν παράξενα φώτα να πλανώνται πάνω από τη λίμνη, κάτω από το νερό ή ακόμα να αναδύονται δραματικά από το νερό και να εξαφανίζονται στον ουρανό. Πολλοί άνθρωποι έχουν επίσης αναφέρει UFO να κατεβαίνουν γρήγορα από τον ουρανό για να επιπλέουν σαν μια βάρκα μετά.
Ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά που αφορούν εξωγήινους και UFO στη λίμνη Βαϊκάλη έλαβε χώρα το 1982, όταν  Ρώσοι δύτες είπαν ότι βρήκαν ανθρωποειδή πλάσματα που ήταν ντυμένα με ασημί στολές, περίπου 50 μέτρα κάτω από το νερό. Η έκθεση ανέφερε ότι τρεις έμπειροι δύτες έχασαν τη ζωή τους μυστηριωδώς, ενώ προσπαθούσαν να καταδιώξουν τα πλάσματα και τέσσερις άλλοι δύτες τραυματίστηκαν σοβαρά. Φυσικά, η ρωσική κυβέρνηση αρνήθηκε αμέσως το περιστατικό και ότι είχε να κάνει με όντα από άλλους κόσμους και όλα όσα περιγράφονται στην έκθεση πρέπει να έχουν κάποια φυσική εξήγηση.
Το 1977, μια επιστημονική υποβρύχια εξερεύνηση με το όνομα "Paysis" είχε εμπλακεί σε ένα ανεξήγητο περιστατικό. Όταν ήταν στα 1.200 μέτρα βάθος, τα μέλη της ομάδας ήταν στο απόλυτο σκοτάδι, μέχρι που είδαν μια φωτεινή δέσμη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το εκτυφλωτικό φως παρέμεινε σταθερό στο μπροστινό μέρος του υποβρύχιου για αρκετά δευτερόλεπτα πριν αρχίσει να αναβοσβήνει. Οι ειδικοί δεν ήταν ποτέ σε θέση να εξηγήσουν την προέλευση του μυστηριώδους φωτός.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


πηγές: