Καταγραφή απόκοσμης οντότητας στις στοές του Λαυρίου

NIGHTCRAWLER ΛΑΥΡΙΟΣύμφωνα με ορισμένους Αμερικανούς ιθαγενείς  οι Nightcrawlers έχουν υπάρξει στη Γη για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και προέρχονται από έναν πλανήτη που αποτελείται στην πλειοψηφία του από βάλτους. Για αυτούς τους ιθαγενείς Αμερικανούς, αυτά τα πλάσματα είναι εδώ στη Γη για να βοηθήσουν στο "ξύπνημα", για να ξαναχτίσουν τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης και στη συνέχεια να φέρουν την ειρήνη και την αρμονία στον πλανήτη.


ΞΥΛΙΝΟ ΓΛΥΠΤΟ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ NIGHTCRAWLER


 Η υπόθεση με το περίεργο αυτό πλάσμα έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται για την ύπαρξη του. Εμείς ονομάσαμε με παρόμοιο τρόπο την οντότητα που καταγράψαμε λόγω των πολλών κοινών χαρακτηριστικών στη μορφή με τις περιγραφές και αναπαραστάσεις των ιθαγενών. Χαρακτηριστικό του αποτελεί η έλλειψη χεριών και το μικρο κεφάλι του. 
Κατά την διάρκεια της έρευνας μας στις στοές του Λαυρίου καταγράψαμε κατά τη γνώμη μας κάτι που ταιριάζει στις περιγραφές των ιθαγενών. Δείτε παρακάτω:
(πατήστε στις φώτο για μεγέθυνση)


NIGHTCRAWLER ΛΑΥΡΙΟ
ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΑΥΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡEITAI ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ
NIGHTCRAWLER ΛΑΥΡΙΟ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ NIGHTCRAWLER ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΙΧΝΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ


NIGHTCRAWLER ΛΑΥΡΙΟ
ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Να σημειωθεί πως η καταγραφή στο Λαύριο έγινε με την χρήση φωτογραφικής υπερύθρων καλύπτοντας το φάσμα του υπερύθρου φωτός. Η παρουσία της οντότητας δεν έγινε αντιληπτή από τα μέλη της ομάδας παρά μόνο στην επεξεργασία του υλικού αργότερα.


NIGHTCRAWLER ΛΑΥΡΙΟ

Επίσης δεν είναι δυνατή η αναγνώριση αν πρόκειται για κάποιο όν της κρυπτοζωολογίας, αν είναι εξωγήινο ή φασματικό(χωρίς υλικό σώμα). Αν πρόκειται για όν της κρυπτοζωολογίας είναι πιθανό να κινείται τρομερά γρήγορα, γιαυτό και δεν μπορεί να πιαστεί με το μάτι. Εμείς βέβαια συγκλίνουμε πως πρόκειται για κάποιο φυσικό στοιχειό των σπηλαίων καθώς και οι 3 καταγραφές της υποτιθέμενης οντότητας έγινε σε σπήλαιο, Νταβέλη(2) και Λαύριο(1) αντίστοιχα.

NIGHTCRAWLER ΛΑΥΡΙΟ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ NIGHTCRAWLER ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ(1)

NIGHTCRAWLER ΛΑΥΡΙΟ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ NIGHTCRAWLER ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ(2)

NIGHTCRAWLER ΛΑΥΡΙΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ 


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ: