Ο θρύλος πίσω από τον μύθο του Nightcrawler
Το Nightcrawler, που ονομάζεται επίσης το τέρας του Φρέσνο, είναι ένα cryptid(πλάσμα της κρυπτοζωολογίας) που έχει μέχρι στιγμής κάνει δύο υποτιθέμενες εμφανίσεις, μία στο Φρέσνο, της Καλιφόρνια και το άλλο στο Yosemite National Park.

Και στις δύο εμφανίσεις, είχε κάνει την εμφάνισή του μόνο σε βίντεο. Φαίνεται να είναι ένα σχετικά κοντό πλάσμα (περ. 4 πόδια σε ύψος). Πρόκειται για ένα εξαιρετικά λεπτό, άσπρο/μαύρο ανθρωποειδές χωρίς να διακρίνονται χέρια. Σύμφωνα με ορισμένους Αμερικανούς ιθαγενείς στη γύρω περιοχή, οι Nightcrawlers έχουν υπάρξει στη Γη για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και προέρχονται από έναν πλανήτη που αποτελείται στην πλειοψηφεία του από βάλτους.ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΓΛΥΠΤΑ
 Τα μακριά πόδια τους θεωρείται πως τους χρησιμεύουν για να κάνουν ελιγμούς μέσα από το ελώδες έδαφος. Για αυτούς τους Ιθαγενείς Αμερικανούς, αυτά τα πλάσματα είναι εδώ στη Γη για να βοηθήσουνσε στο "ξύπνημα", για να ξαναχτίσουν τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης και στη συνέχεια να φέρουν την ειρήνη και την αρμονία στον πλανήτη. Η υπόθεση με το περίεργο αυτό πλάσμα έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται για την ύπαρξη του.

Υπάρχει μεγαλη πιθανότητα οι φωτογραφίες που τραβήξαμε στο σπήλαιο της Πεντέλης  να ταιριάζουν με το αποκαλούμενο Nightcrawler καθώς παρατηρήσαμε πολλές ομοιότητες.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ, ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)


ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΜΑΥΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ  ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ? Ή  ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ? ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ  ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Β. ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΜΥΘΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ, ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ  ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΞΥΛΙΝΑ ΓΛΥΠΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ NIGHTCRAWLERS.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΑΚΌΜΑ:πηγές: