Το ''εξωγήινο'' εύρημα στο Roswell με τη λέξη ''ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ''


 Στις 14 Ιουνίου 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell. Στις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τα συντρίμμια αυτά.
Στις 7 Ιουλίου, επισκέφτηκαν τον σερίφη George Wilcox όπου εμπιστευτικά του μίλησαν για τα όσα είχαν συγκεντρώσει στο σπίτι τους.




Ο σερίφης G.Wilcox κάλεσε στη συνέχεια το τμήμα της πολεμικής αεροπορίας και ο ταγματάρχης Jesse Marcel μαζί με τον Sheridan Cavvit μετέφεραν τα συντρίμμια στη βάση του Roswell. Αυτά όμως που συνέλεξαν δεν θύμιζαν σε τίποτα γήινη κατασκευή και υπάρχουν πάρα πολλοί μάρτυρες που με τους ισχυρισμούς τους επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για ένα ανύπαρκτο και ψευδές γεγονός. Μάλιστα, κάποιες μαρτυρίες και ένα βίντεο που εμφανίστηκε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνουν ότι πάρα πολλά από τα κομμάτια ήταν γεμάτα με σύμβολα, σαν ιερογλυφικά.



Στα σύμβολα μιας μεταλλικής δοκού που βρέθηκε, αναγραφόταν μια λέξη, η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» ή πιο σωστά «ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ» με το δελφικό «Φ» της πανάρχαιας Ελληνικής γλώσσας και το αντίστοιχο «Ξ» του κατοπτρικού «Ε», όπως αυτό εκφραζόταν σε μερικές αρχαίες Ελληνικές πόλεις. Τι σχέση όμως μπορεί να έχουν τα αρχαία Ελληνικά, με τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου στο χωράφι και τους εξωγήινους; Τα κείμενα αναφέρουν τον Σωκράτη να διηγείται στον νεαρό Φαίδρο, ότι κοντά στην Ναυκρατίδα της Αιγύπτου ο αρχαίος θεός Θώθ ήταν αυτός που έδωσε τα γράμματα στους θνητούς για μνήμη, σοφία και υπενθύμιση. Μια σημαντική αναφορά για την θεϊκή γένεση της γραφής που παραπέμπει στη θεωρία της μεταφοράς και χρησιμοποίησης κοινών συμβόλων, με τους αρχαίους ουράνιους θεούς και πρώτους εξωγήινους επισκέπτες.


Σήμερα, η δοκός με τη λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» φυλάσσεται, μαζί με χιλιάδες ανακτηθέντα αντικείμενα, στις απόρρητες εγκαταστάσεις της περιοχής 51 των ΗΠΑ. Και φυσικά, κανείς δεν πρόκειται να τη δει ξανά.



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘHΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ TA  ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ:




πηγές: