Γεωενέργεια και ελλαδικός χώρος


Υποστηρίζεται ότι από το εσωτερικό της γης εκπέμπεται ενέργεια σε μορφή ακτινών. Όταν σε κάποιο επίγειο σημείο διασταυρώνονται οι ακτίνες που εκπέμπονται διότι συνήθως τρέχει νερό υπογείως, τότε το σημείο αυτό είναι άκρως νοσογόνο για τον άνθρωπο.


Μπορεί εφόσον έχουμε το κρεβάτι μας στο σημείο αυτό και δεχόμαστε την ενέργεια αυτή όλο το βράδυ να μας δημιουργηθούν πονοκέφαλοι ή ακόμα και χειρότερες ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τη φήμη ότι κάποια σπίτια είναι καταραμένα και ότι οι εναλλασσόμενοι κάτοικοι τους πέθαιναν… Ίσως εκεί να συμβαίνει το φαινόμενο της διασταυρούμενης γεωενέργειας…

Γεωπαθογόνες ζώνες: είναι σημεία με ισχυρή ή διαταραγμένη ροή γεωενεργειακών ρευστών εκεί παρατηρούνται σημαντικές μεταβολές φυσικών παραμέτρων. Μερικές από αυτές είναι, η αντίσταση( ηλεκτρική)του εδάφους, η ηλεκτρική αγωγιμότητα, ιονισμός του αέρα , η συχνότητα πτώσεως κεραυνών, η ανάπτυξη ανθρώπων, ζώων και φυτών, η ηλεκτρική αντίσταση του δέρματος, η ταχύτητα καθίζησης του αίματος, το σχήμα και το χρώμα της οφθαλμικής ίριδας και του ζωικού ενεργειακού πεδίου αλλά και κυτταρικές μεταλλάξεις ανθρώπων, ζώων και φυτών και μεταλλάξεις στην ανθρώπινη φυσιολογία και συμπεριφορά. Η ένταση των γεωενεργειακών ρευστών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, και είναι συνάρτηση της μορφολογίας του εδάφους , της θέσης του ήλιου και της σελήνης και του γήινου μαγνητικού πεδίου. Στη γήινη επιφάνεια υπάρχουν σημεία ή περιοχές ισχυρής ή διαταραγμένης περιοχής γεωενεργειακών ρευστών. Αυτά τα μέρη χαρακτηρίζονται ως γεωπαθογόνες ζώνες και έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για την ανθρώπινη υγεία. Παρόλα αυτά, η ακριβής φύση και οι ιδιότητες της γεωακτινοβολίας είναι υπό έρευνα. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι, μονοκυματική αλλά αποτελείται από κατά πλάτος και εν μέρει κατά συχνότητα, διαμορφωμένες υψίσυχνες ακτινοβολίες ιόντων, νετρονίων και ακτίνων ΄΄γ΄΄. Γίνεται δε πραγματικά επικίνδυνη για τα έμβια όντα μόνον όταν εστιαστεί από υπόγεια ρεύματα νερού, κάποιων μετάλλων και ιδίως όταν αυτή η γραμμή συγκέντρωσης διασταυρωθεί με άλλη όμοιά της ή με μία γραμμή ενός εκ των γνωστόν παγκοσμίων γεωπαθητικών γεωδαιτικών δικτύων, όπως προαναφέραμε.

Ο ελλαδικός χώρος δέχεται έντονες επιδράσεις γεωμαγνητικών ακτινοβολιών, και αυτό είναι φυσικό, καθώς φαίνεται να είναι η πρώτη ξηρά που δημιουργήθηκε στον πλανήτη. Ορισμένες θετικές γεωμαγνητικές ακτινοβολίες που εκπέμπονται σε χώρους όπως της Επιδαύρου , των Μυκηνών , των Δελφών είναι από τις ισχυρότερες στον κόσμο. Και στις τρεις περιπτώσεις υπάρχουν κυκλικά κτίσματα , τα οποία λειτουργούν σαν συγκεντρωτές θετικών γεωενεργειακών ρευστών.

Η λέξις ’ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ’ είναι φυσικά μια από τις πολλές κωδικοποιημένες φράσεις που οι αρχαίοι νεφελήμ ή είδωλα ή θεοί (Ολύμπιοι στην Ελλάδα, αλλά με άλλα ονόματα σε όλες τις άλλες θρησκείες και λαούς, μιας και πίσω από κάθε θρησκεία υπάρχει κάποιος από τους 72 βασιλιάδες των ΜΙΑΡΩΝ ΕΘΝΩΝ , όπως τους χαρακτηρίζει ο Όσιος Ανδρέας ο δια ΘΕΟΝ Σαλός) ή δράκοι ή Tιτάνες θέλησαν να αποκρύψουν από τους ανθρώπους. 


ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ = ΚΥΚΛΟς Των ΡΟώΝ

Σημαίνει τον εξαναγκασμό σε συνεχή κυκλική ροή (με εξωτερική, μη φυσική επίδραση) σωματιδίων , τα οποία με αυτό τον τρόπο αποκτούν συνεχώς αυξανόμενη ενέργεια , την οποία αποδίδουν σε κάποιο χρόνο που ο κατασκευαστής της τεχνολογίας επιθυμεί ή ακόμα και όταν η ενέργειά τους γίνει μέγιστη ή κρίσιμη. 

Το γνωστότερο ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ της μυθολογίας ήταν ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Δία.

Το 6ο ιδεόγραμμα του Ελληνικού κραδασμικού ήταν το σύμβολο του κεραυνού του Δία, του κύκλοτρου δηλαδή. Συμβόλιζε την ισχύ του Δία με την οποία αυτή τεχνολογία έγινε κυβερνήτης όχι μόνο του πλανήτη αλλά και ολόκληρου του γνωστού σύμπαντος πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Απαγορεύετε η γραφή του ακόμα και η αναφορά σε αυτό το σύμβολο. Το συναντάμε στην αρίθμηση των σελίδων του περίφημου ‘ΛΕΞΙΚΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ’ .

Τα γνωστότερα κύκλοτρα ήπιας όμως μορφής ήταν τα Ασκληπιεία. Περιοχές άφθονης κοσμικής ακτινοβολίας που έρχεται από τα άστρα, με χρήση απλών κρυστάλλων (ΛΙΘΩΝ σε δομή ) οι οποίοι τοποθετούνται είτε σε απλή κυκλική περιφέρεια (ΜΗΚΥΝΕΣ) είτε σε σπειροειδή μορφή (ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ) είτε σε θολωτό κατασκεύασμα ( ΜΗΚΥΝΕΣ, ΘΟΛΩΤΟΙ ..ΤΑΦΟΙ , ή ενταφιασμός της γνώσης θα έλεγα αστειευόμενος) , είτε σε κυκλικό ναό (ΔΕΛΦΟΙ, ναός της Αθηνάς κάτω από την Κασταλία πηγή).


Η έρευνά, στα πλαίσια του Ινστιτούτου Γεωπαθητικών Ερευνών Κύπρου, δείχνει ότι μάλλον τεράστιες κρυσταλλικές (λίθινες) λοφώδεις ή ορεινές περιοχές, χρησιμοποιούντο πολλές δεκάδες χιλιάδες χρόνια προ Χριστού σαν ΚΥΚΛΟΤΡΑ.

Πηγές:
Αυτοβελονισμός και άλλες μέθοδοι αυτοθεραπείας , Μαγγιώρος Π. Δημήτριος, 2009