Το κουτί που βρέθηκε στα σκουπίδια με τις απόκοσμες σημειώσεις

 
Το διαδίκτυο είναι ένα πολύ δυνατό "όπλο" (όταν χρησιμοποιείται σωστά) επειδή μπορούμε να μοιραστούμε αυτά που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει. Ο χρήστης του Reddit TramStopDan μοιράστηκε πρόσφατα την εμπειρία του όταν ξεκλείδωσε και ανακάλυψε τα περιεχόμενα ενός κουτιού που βρήκε με τους φίλους του στο δρόμο δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων. Όταν κατάφερε να το ανοίξει, βρήκε μερικές "τρελές" αφίσες, εικονογραφήσεις, κείμενα, χάρτες, τεχνικά σχέδια και προσωπικά αντικείμενα.






Υποθέτοντας για το κάτοχο τους, ο Dan αναφέρει:
"Είναι σαφές ότι κάτι συνέβη σε αυτόν τον άνθρωπο που ήταν αξέχαστο. Το κουτί έχει διαστάσεις 29x38 ίντσες και σχεδόν όλα τα σχέδια είναι πολύ μεγάλα. Φαίνεται ότι έφτιαχνε κάποιο διόραμα. Υπάρχουν αριθμημένα τμήματα και οδηγίες-εξηγήσεις".

Πάμε να δούμε τι βρήκε...



Όλα φυσιολογικά μέχρι στιγμής...


Κείμενο σε μια αφίσα με διορθώσεις και μερικά κάπως "παράξενα" αποσπάσματα, όπως, "... αλλά μετά από 12 χρόνια εμφανίστηκε αυτή η εικόνα της προφανούς εισβολής από άλλο κόσμο ..."


"Αρκετά μικροί χάρτες, φτιαγμένοι με το το χέρι σε κάτι που έμοιαζε με πλαστικό".


"Όλοι έχουν μια τρύπα στη μέση, ώστε να καλύπτουν κάτι άλλο".


...


Όλο και πιο περίεργα γίνονται τα πράγματα...




Και όπως το θέτει ο Dan, "αρχίζει η τρέλα"...


"Τώρα τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο παράξενα. Φαίνεται πως ο καλλιτέχνης δείχνει κάτι στην Tampa της Φλόριντα το 1977 που τον άλλαξε ... Αυτό φαίνεται να είναι ένα πρόωρο σκίτσο του συμβάντος".








"Μια προφανής ανάμειξη της θρησκείας και των εξωγήινων..."


Κάποιος άλλος χρήστης του Reddit πρόσθεσε μια θεωρεία:

Προφανώς ο τύπος τρελάθηκε όταν βρήκε εξωγήινους στην Βίβλο. Είχε εμμονή με τα 'έμβια όντα' που εμφανίζονται στο Ιεζεκιήλ 10 και περιγράφονται με τέσσερα πρόσωπα: "καὶ ὁμοίωσις τῶν προσώπων αὐτῶν· πρόσωπον ἀνθρώπου καὶ πρόσωπον λέοντος ἐκ δεξιῶν τοῖς τέσσαρσι καὶ πρόσωπον μόσχου ἐξ ἀριστερῶν τοῖς τέσσαρσι καὶ πρόσωπον ἀετοῦ τοῖς τέσσαρσι". Μάλλον πραγματικά ήθελε να είναι κάποια εξωγήινη συνάντηση.



Στο κουτί βρέθηκε επίσης ένα τεχνικό σχέδιο που μοιάζει με αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, αρκετά μεγάλο και πολύ λεπτομερές. Ο Dan έψαξε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει καμία κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία του σχεδιασμού.






Είναι εκπληκτικό, καθώς και αρκετά λυπηρό, ωστόσο, να βλέπεις τι μπορεί να πετάνε κάποιοι. Ίσως ο συντάκτης του περιεχομένου του κουτιού δεν είναι πια ανάμεσα μας, αλλά στον "μυστικό" κόσμο του.

Δείτε ολόκληρο το περιεχόμενο του κουτιού εδώ.
πηγές: