TR-3B: Το άκρως απόρρητο αντιβαρυτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ




Θα μπορούσαν οι περισσότερες θεάσεις ΑΤΙΑ να πρόκειται για προηγμένης αντι-βαρύτητας στρατιωτικά αεροσκάφη;

Σύμφωνα με την Military.com, μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την αμερικανική στρατιωτική μηχανή, η τεχνολογία αντι-βαρύτητας υπάρχει! Το αεροσκάφος που εμφανίζεται στο βίντεο έχει επισημανθεί ως TR-3B.

Έχει τριγωνικό σχήμα, μπορεί να κινηθεί σε απίστευτες ταχύτητες και είναι δύσκολο να ανιχνευθεί από τα ραντάρ. Θεάσεις του συγκεκριμένου σχήματος αυξάνονται σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την Military.com η μονάδα δεν είναι επίσημη, … ακόμα.

Χρησιμοποιεί υδράργυρο υπό πίεση το οποίο επιταχύνθηκε από πυρηνική ενέργεια για την παραγωγή πλάσματος που δημιουργεί ένα πεδίο αντι-βαρύτητας γύρω από το σκάφος. Οι συμβατικοί προωθητήρες που βρίσκονται στις άκρες του σκάφους, του επιτρέπει να εκτελεί ελιγμούς υψηλής ταχύτητας κατά μήκος των τριών αξόνων του, ενώ είναι ενδιαφέρον ότι το πλάσμα που δημιουργείται μειώνει την καταγραφή του από ραντάρ.




Έτσι, θα είναι σχεδόν αόρατο και θα περνά απαρατήρητο. Αυτό σημαίνει κυριολεκτικά ότι μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε χώρα θέλει χωρίς να έχει εντοπιστεί από τα συστήματα αεράμυνας και ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας».

Το τριγωνικό σχήμα του αεροσκάφος έγινε διάσημο κατά τη διάρκεια ενός συμβάντος με την ονομασία «φώτα του Phoenix», στο οποίο πάνω από 700 άνθρωποι έγιναν μάρτυρες ενός σχήματος μπούμερανγκ να «πλέει» στον ουρανό πάνω από το Φοίνιξ, και την Αριζόνα.

Όταν ο κυβερνήτης της Αριζόνα Fife Symington ΙΙΙ ζήτησε πληροφορίες από τον διοικητή του Luke Air Force Base, τον γενικό της Εθνικής Φρουράς, καθώς και από τον επικεφαλής του Τμήματος Δημόσιας Ασφαλείας της Αριζόνα, κανένας τους δεν του έδωσε μια απάντηση.





Η Frances Barwood, μια δημοτική σύμβουλος του Φοίνιξ που ξεκίνησε έρευνα σχετικά με το περιστατικό, είπε ότι από τους 700 μάρτυρες που ερωτήθηκαν, κανένας τους δεν ρωτήθηκε η ανακρίθηκε από την κυβέρνηση, κάτι που μπορεί να δείχνει ότι ο στρατός των ΗΠΑ μπορεί να είναι υπεύθυνος για αυτές τις θεάσεις ΑΤΙΑ.

Το TR6 «ΤΕΛΟΣ» έχει σχεδιαστεί για πτήση τόσο μέσα στην ατμόσφαιρα αλλά και πάνω από αυτήν στο μεσοδιάστημα με ικανότητα αναγνώρισης στόχων σε παγκόσμια εμβέλεια και με μεγάλη διάρκεια κατόπτευσης πάνω στο στόχο.

Χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική, ηλεκτρονική και οπτική κάλυψη, είναι σε θέση να διαπεράσει όλα τα επί του παρόντος γνωστά αμυντικά συστήματα, λόγω του μεγάλου ύψους που μπορεί να πετάξει.

Το TR6 χρησιμοποιεί πέντε ηλεκτρομαγνητικές γεννήτριες για την πρόωση και θεωρείται σκάφος που δεν χρειάζεται διάδρομο απογείωσης-προσγείωσης.

Το σύστημα προσγείωσης που έχει είναι αυστηρά για τους ελιγμούς επί του εδάφους. Τα φτερά διπλώνουν για να μπαίνει σε υπόστεγο. Επί του παρόντος υπάρχουν πολύ λίγα υπόστεγα στον κόσμο που μπορούν να δεχτούν το TR6, με τα περισσότερα από αυτά στις ΗΠΑ βεβαίως.

Το σύνολο του αεροσκάφους δρα ως ένα σύμπλεγμα επικοινωνιών, ικανό για απευθείας διασύνδεση με όλα τα στρατιωτικά δορυφορικά δίκτυα των ΗΠΑ. Έχει επίσης ενεργή οπτική κάλυψη με τη χρήση «αστρικού» μοτίβου φωτισμού, μαζί με άλλες stealth τεχνικές.


πηγές:
Ηλίας Σιατούνης, crashonline.gr