Καταγραφή νέου είδους Skyfish/Flying Rod στην Πάρνηθα!


Σε πολλά μέρη της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε έρευνα φασματικών μορφών καταγράψαμε ένα παράξενο φαινόμενο, αυτό των Flying Rods. Με τον όρο Flying Rod/skyfish, εννοούμε τις λεπτές σαν ράβδοι, αγνώστου ταυτότητας μορφές ζωής που πετάνε στον αέρα.
Έχουν μήκος από 10 πόντους έως 30 μέτρα, μερικά έχουν μικρού μήκους αποφύσεις σύμφωνα με την ξένη βιβλιογραφία. Πετάνε αστραπιαία και είναι σχεδόν αδύνατον να τα δεις χωρίς την χρήση ψηφιακών μέσων και συνήθως καταγράφονται την νύχτα με την χρήση καμερών ευρέως φάσματος.

Ο πιο συνηθισμένος τύπος Flying Rod, καταγραφή της ομάδας μας στην Πάρνηθα.

Υπάρχουν τρεις σαφείς τύποι: Τύπου σαρανταποδαρούσας, λευκά rods, και σε σχήμα λόγχης. Έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ τον Καναδά, την Κίνα και παγκόσμια, είναι δε ορατά όλες τις εποχές.


ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΕΊΤΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


Ο καλύτερος τρόπος να καταγράψεις την συγκεκριμένη οντότητα είναι να είσαι όσο το δυνατόν κοντά σε τόπους με ισχυρό το φυσικό στοιχείο (δάση, λίμνες, βουνά, ποτάμια, πηγές κ.α).

Για πρώτη φορά καταγράφουμε νέο είδος Skyfish/Flying Rod με διαφορετική διάταξη των φτερών του σε τοποθεσία της Πάρνηθας κοντά στο σανατόριο. Κατά την βιντεοσκόπηση χρησιμοποιήσαμε κάμερα ευρέως φάσματος με υπέρυθρο προβολέα. 





Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για το φαινόμενο και άλλες καταγραφές ΕΔΩ