Η μυστηριώδης κυκλική δομή στα Τουρκοβούνια και μια αναπάντεχη ανακάλυψη


ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ


 Ψάχνοντας απαντήσεις για τον αινιγματικό κύκλο που βρήκαμε στα τουρκοβούνια (https://omadaorfeas.blogspot.gr/2016/11/latomeia-tourkovounia.html), ανακαλύψαμε ότι αυτοί που τον δημιούργησαν ίσως είχαν κάτι πολύ μεγαλύτερο στο μυαλό τους ή τουλάχιστον έτσι δείχνει!


ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ
Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΕΚΡΩΠΑ


Η μυστηριώδης κυκλική δομή δείχνει να είναι άσχετη με τα λατομεία και δείχνει να κατασκευάστηκε μεταγενέστερα! Δεν μοιάζει με ελικοδρόμιο, ούτε με πίστα για ποδήλατα καθώς θα αναρωτηθεί κανείς τι ρόλο μπορεί να εχει και ο μικρότερος κύκλος στο κέντρο του. Στην αναζήτησή μας στο google earth διαπιστώσαμε ότι η δομή υπάρχει τουλάχιστον απο το 2001.

ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ
Η ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ


 Η όλη κατασκεή φαίνεται να είναι από μπετόν και όχι πρόχειρα κατασκευασμένη καθώς είναι τέλεια συμμετρικά!Θα έλεγε κανείς ότι παραπέμπει σε χώρο λατρείας!
ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ - ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε ο κύκλος είναι τέλεια συμμετρικά φτιαγμένος!


ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ
ΚΑΤΟΨΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH


 Παρατηρώντας τη κυκλική δομή απο το google earth ήρθαμε σε μια εκπληκτική διαπίστωση άν φυσικά πρόκειται για σύμπτωση!Ενώνοντας τον κύκλο με τους κοντινούς κυκλικούς κόμβους της περιοχής του Ψυχικού δημιουργείται μια ισοσκελή πυραμίδα!


ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ
ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΟΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ


 Το σχήμα του μοιάζει με τρισδιάσταστη πυραμίδα! Πολύ περίεργο για να είναι σύμπτωση έχουμε να πούμε εμείς!

ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ


 ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ GOOGLE EARTH :
38°00'33.41" B  23°45'57.55" E