Οι απόκρυφες σημασίες του φαινομένου 11:11


Αν ξαφνικά ανακαλύψετε άτι αρχίσατε να βλέπετε 11 ή 111ή 1111 ή 11:11 σε υπολογιστές, στα ψηφιακά ρολόγια του σπιτιού σας, του αυτοκινήτου σας, του υπολογιστή σας, σε αριθμους πινακίδες, σε κλεισίματα τιμών μετοχών, σε ημερομηνίες κ.α., τότε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω:

Πρόκειται για το «φαινόμενο 11:11», το οποίο δεν πρωταγωνιστεί μόνο στη δική σας ζωή, αλλά και στη ζωή πολλών άλλων ανθρώπων. Λέγεται ότι το φαινόμενο αυτής της σύμπτωσης έχει κάτι το  θετικό και άτι οι άνθρωποι που έχουν μια σταθερή επαφή με τα 1111 συγχρονιστικά φαινόμενα έχουν κάποια σημαντική Θετική αποστολή να ολοκληρώσουν. Είναι σαν μια οντότητα σκέψης να στέλνει φυσικά Και οπτικά σημάδια και να υπενθυμίζει στους ανθρώπους, στους οποίους συμβαίνει το φαινόμενο, την αποστολή τους: να βοηθήσουν τον κόσμο με όλη τους την αγάπη. Το φαινόμενο 1111 φαίνεται ακόμα πολύ μπερδεμένο. Κάποια μέρα θα ανακαλυφθεί ο μηχανισμός το ρόλο τους, το σκοπό τους, την αποστολή τους να εκπληρώνεται. 0 Αριθμός 11 στην Αριθμολογία εντάσσεται στους κυρίαρχους αριθμούς και αντιπροσωπεύει τη φώτιση μέσα από την πνευματική έμπνευση. Το 11 είναι ο Πνευματικός Αγγελιοφόρος. 


Οι αριθμολόγοι πιστεύουν ότι όσοι άνθρωποι φέρουν το 11 στο αριθμολογικό τους προφίλ, έχουν γεννηθεί για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, έχουν προσφερθεί να έρθουν στη γη για να τη βοηθήσουν να κινηθεί προς μια ανώτερη δόνηση. Οι άνθρωποι αυτοί, είτε το ξέρουν είτε όχι, έχουν συχνά ψυχικές ικανότητες. Είναι λαμπρά φώτα που φέρνουν ένα πνευματικό μήνυμα. Ο αριθμός 11 έχει εις διπλούν τις ιδιότητες του αριθμού 1 και επιπλέον επηρεάζεται από τη δόνηση του αριθμού 2 που είναι ο ριζικός του αριθμός (1+1=2). Μπορούμε, λοιπόν, να δούμε τον κυρίαρχο αριθμό 11 σαν δύο 1, που αντιπροσωπεύουν την ατομικότητα, το πρωτοποριακό πνεύμα, την ηγεσία, τη μοναχικότητα και την ανεξαρτησία. Και μπορούμε να δούμε τον 11 σαν ένα 2, που αντιπροσωπεύει τη συντροφικότητα, το ομαδικό πνεύμα, την αρμονία και την ειρήνη. Δύο μάτια είναι καλύτερα από ένα, δυο χέρια είναι καλύτερα από ένα. H φύση αυτό το ξέρει πάρα πολύ καλά και δημιουργεί ομάδες των 2 που συνεργάζονται αρμονικά και συμπληρωματικά. Τα άτομα με αριθμό 11 πρέπει να μάθουν να παραδίδονται στα ανώτερα ιδανικά και να ζουν με την αλήθεια, η οποία τους αποκαλύπτεται μέσα από τα μαθήματα της ζωής. Οι άνθρωποι αυτοί έχοντας την ικανότητα να βλέπουν το όραμα, την ευρύτερη εικόνα, πρέπει να βρούν διέξοδο για να συμμετέχουν ενεργά μέσα σ αυτό. Και επειδή όλοι οι αριθμοί έχουν ανώτερη και κατώτερη δόνηση, αν οι άνθρωποι του 11 κινούνται στην κατώτερη δόνηση, κυριεύονται από φόβους και φοβίες. Αν αντίθετα επιλέξουν να κινηθούν στην ανώτερη δόνηση του αριθμού τους, τότε θα εξυψωθούν στα ύψη της φώτισης. Τέλος, ένα σημαντικό στοιχείο για τον 11 είναι ο άγγελος που συνδέεται με αυτόν τον αριθμό. Είναι ο φύλακας άγγελος Ουριήλ(στις κάρτες Ταρώ), ο οποίος εξυψώνει, εμπνέει και οδηγεί τους 11 πίσω στην αλήθεια αποκαθιστώντας την ισορροπία. H Θεωρία των Χορδών είναι μια θεωρία του 'Ολου που περιγράφει όλες τις δυνάμεις, ανεξάρτητα πόσο μεγάλες ή μικρές, αδύναμες ή ισχυρές είναι. Και στη Θεωρία των Χορδών έχουν βρεθεί πολλά 11! 'Ισως ο αριθμός 11 να μπορεί να εξηγήσει τη δομή του κόσμου. Και ίσως το 11 να είναι πολύ διαδεδομένο, αφού η Θεωρία των Χορδών περιγράφει ένα σύμπαν με 11 παράλληλους κόσμους!


Ο Brian Greene, o Θεωρητικός φυσικός που ανακάλυψε την Θεωρία των Χορδών έχει 11 γράμματα στο όνομά του. H Θεωρία των Χορδών καταρρίπτει όλους τους νόμους του Isaac Newton (που σήμερα ξέρουμε ότι έχουν πρακτική εφαρμογή μόνο στην καθημερινότητά μας και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα) και από ότι φαίνεται δεν είναι τυχαίο ότι και το όνομα του Isaac New¬ton αποτελείται κι αυτό από 11 γράμματα! Ακόμα ένας Θεωρητικός φυσικός που συνέβαλε στη Θεωρία των Χορδών, o John Schwarz, ένας από τους «πατέρες» της Θεωρίας, έχει και αυτός 11 γράμματα στο όνομά του! Ο Schwarz επέλυσε πολλές από τις ανωμαλίες της νέας Θεωρίας και μαζί με τον Brian Greene βρήκαν το ίδιο αποτέλεσμα (τον αριθμό 496) στις δύο πλευρές μιας εξίσωσης που αποδείκνυε την ορθότητα της θεωρίας. Ο Αριθμός 11 στο I-Τσινγκ είναι συνδεδεμένος με το αντίστοιχο εξάγραμμο που συμβολίζει την ειρήνη, τη στρατηγική για την ειρήνη. 


ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ:

1) Το 11 στο δυαδικό αριθμητικό σύστημα είναι ο αριθμός 3.
2) 1 αρσενικό + 1 Θηλυκό απαιτείται για να αναπαραχθεί ένα παιδί. Άρα 1+1=3 στην αναπαραγωγή.
3) H δομική μονάδα όλου του Σύμπαντος είναι το υδρογόνο. Το υδρογόνο μέσω της πυρηνικής σύντηξης παράγει όλα τα άλλα στοιχεία που βρίσκουμε σήμερα στο Σύμπαν. Το υδρογόνο αποτελείται από 1 ηλεκτρόνιο και 1 πρωτόνιο (11).
4) Το Yin και το Yang είναι, επίσης, ένα 11 που αποτελείται από δύο πρώτα ίσα και αντίθετα του κάθε είδους, απεικονίζοντας τη δυαδικότητα του κόσμου όπως μας την αναφέρουν οι ανατολικές θρησκείες και όπως τη χρησιμοποιούμε στη σύγχρονη τεχνολογία των υπολογιστών (δυαδικό σύστημα).
5) Το 11 συνδέεται με την επίθεση της 11/9/2001 με πολλούς τρόπους:
- Ημερομηνία επίθεσης 11/9 (αριθμολογικά 1+1+9=11). - Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου: 2+5+4=11.
- Μετά την 11η Σεπτεμβρίου μένουν 111 μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου.
- Οι δίδυμοι πύργοι ήταν ίδιοι (δίδυμοι) και ήταν δίπλα- δίπλα, έτσι που έμοιαζαν σαν ένα τεράστιο 11.
- Η πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι η 11η πολιτεία που προστέθηκε στην ένωση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
- Η λέξη Afghanistan έχει 11 γράμματα.
- Η πρώτη πτήση καταχωρήθηκε ως «Πτήση 11» με 92 επιβαίνοντες (9+2 =11)
- Η δεύτερη πτήση καταχωρήθηκε ως «Πτήση 77» με 65 επιβαίνοντες (6+5=11).
- Το πρώτο αεροπλάνο του χτύπησε στους δίδυμους πύργους ήταν η Πτήση 11.
- Η ονομασία New York City αποτελείται από 11 γράμματα.
- Το όνομα George W. Bush αποτελείται από 11 γράμματα.
6) Το χτύπημα που ακολούθησε στη Μαδρίτη συνέβη 911 (9+1+1=11) μέρες μετά από το χτύπημα στους δίδυμους πύργους και πραγματοποιήθηκε στις 3/11 του 2004 (αριθμολογικά 3+1+1+2+4=11).
7) Αν πολλαπλασιάσετε το 1111 επί το 1111 Θα σας δώσει τον αριθμό 1234321, o οποίος αναπαριστά μια πυραμίδα. Ο αριθμός 11 εμφανίζεται στα αριθμητικά της Μεγάλης Πυραμίδας ως αναλογία 7:11.
8) Σύμφωνα με τον Μωυσή, ο Ιωσήφ ονειρεύτηκε ότι ο Ήλιος, η Σελήνη και 11 αστέρια γονάτισαν μπροστά του (Γένεσις 37 9).
9) Στους Βαβυλώνιους ο αριθμός 11 αναφέρεται στο μύθο της δημιουργίας, στα 11 πνεύματα του Χάους.
10) Το 11 στους Πυθαγόρειους συμβολίζει ένα επίπεδο γνώσεων και πραγματοποιήσεων πάνω από το κοινό και συνηθισμένο.
11) Και 11° (έτσι για να μείνουμε στο συγχρονιστικό Θέμα μας), το έτος 2009 αριθμολογικά είναι (2+9=11).Φέτος θα έχουμε μια χρονιά που Θα τη χαρακτηρίζει. ο περίφημος αυτός αριθμός.
12) Ίδρυση του τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών στις 11/11/1100.
13) Στην Ινδουιστική παράδοση, υπάρχουν 11 μορφές ή ενσαρκώσεις του Ρούντρα, του Κύριου της Καταστροφής.

πηγές:
virtual cosmos magazine
astroblogic blog