Η ''καταστροφική'' δύναμη του αριθμού 0888 888 888!




Εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία, αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία λογαριασμού με συγκεκριμένο αριθμό, αφού όλοι οι κάτοχοί του οδηγήθηκαν σε πρόωρο θάνατο! Ο “καταραμένος” αριθμός… 0888 888 888 δεν είναι απλά ένα νούμερο τηλεφώνου!
Πρόκειται για ένα δυσάρεστο οιωνό:όποιος είναι ο κάτοχός του, χάνει τη ζωή του! Τα (παρακάτω) περιστατικά μιλούν από μόνα τους…

Θύμα πρώτο: Ο πρώτος κάτοχος του ήταν ο 48χρονος Βούλγαρος Vladimir Grashnov, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή το 2001, λίγες μόνο ημέρες μετά την γνωστοποιήση από τους γιατρούς ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια.
 Θύμα δεύτερο: Ενός κακού μύρια έπονται. Ο αριθμός άλλαξε χέρια και η αρνητική ενέργεια μεταφέρθηκε αυτομάτως στον Konstantin Dimitrov, ο οποίος δολοφονήθηκε υπό άγριες συνθήκες το 2003. Η αστυνομία, κατόπιν πολύμηνης έρευνας , αποφάνθηκε πως για το γεγονός ευθύνεται η Ρώσικη Μαφία, η οποία θεώρησε πως ο Dimitrov έχωνε τη μύτη του εκεί που δεν έπρεπε (στη φωτογραφία το πτώμα του Dimitrov, όπως το βρήκε η αστυνομία).




Θύμα τρίτο: Το τρίτο κρούσμα σημειώθηκε το 2005. Ο επιχειρηματίας Konstantin Dishliev δολοφονήθηκε έξω από ένα ινδικό εστιατόριο στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Ο άτυχος κάτοχος διατηρούσε παράνομη επιχείρηση διακίνησης κοκαΐνης. Η δολοφονία, σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν, έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

“O αριθμός που καλέσατε είναι εκτός κάλυψης δικτύου” Ακόμα και αν κάποιος είναι δύσπιστος και καθόλου προληπτικός, σίγουρα θα λάβει υπόψη του τα τρία περιστατικά που συνδέονται άμεσα με τον αριθμό που θεωρείται επίσημα… γκαντέμης! Αν κάποιος επιχειρήσει να πληκτρολογήσει το 0888 888 888, θα ακούσει από την άλλη γραμμή το ηχογραφημένο μήνυμα: ο αριθμός που καλέσατε είναι εκτός κάλυψης δικτύου. Μέχρι σήμερα οι ιθύνοντες της βουλγαρικής εταιρίας τηρούν στάση ιχθύος. Για πολλούς, ακόμα και στη σκέψη αναφοράς, πλανάταιο ο φόβος του θανάτου… Για τους υπόλοιπους τα παραπάνω περιστατικά αποτελούν ένα απλό παιχνίδι συμπτώσεων – από αυτά που μόνο η ζωή μπορεί να δημιουργήσει!

Και τώρα μια επιστημονική προσέγγιση του θέματος

To “καταραμένο” νούμερο ήταν το 0888 888 888. Συνεπώς έχουμε:
0888= 0+8+8+8 = 24, άρα 2 + 4 = 6
888= 8+8+8 = 24, άρα 2 + 4 = 6
888= 8+8+8 = 24, άρα 2 + 4 = 6
όλο μαζί… 666!



Μια διαφορετική προσέγγιση το γιατί αυτή η ακολουθία να έχει τόσο τρομαχτικές συνέπειες είναι αυτή του αποκρυφισμού. Το (8) οκτώ συμβολίζει την αιωνιότητα, την πληρότητα και κατά συνέπεια το πεπρωμένο. Φέρνει την ισορροπία ανάμεσα στο πρόσκαιρο και το αιώνιο. Ορισμένοι αριθμολόγοι λένε πως ο αριθμός οκτώ τρεις φορες(888) είναι ο αριθμός της δύναμης του Χριστού βάσει του πυθαγόρειου λεξαρίθμου. Γι’ αυτό το 888 θεωρείται σαν το σύμβολο ζωής και της ανάστασης, ακριβώς το αντίθετο του 666(λεξάριθμος ΧΞΣ) αριθμού του θηρίου της αποκάλυψης.




 Για τους εσωτεριστές, ο αριθμός αυτός είναι ο κύκλος όλων των δυνάμεων, αλλά το σύμβολο του που μοιάζει σαν αναδιπλωμένο φίδι, γύρω από τον εαυτόν του, παραποιεί την πραγματική του εικόνα Το πλαγιαστό οκτώ (οο) δείχνει την αιώνια σπειροειδή κίνηση των Ουρανών γι’ αυτό και έγινε δεκτό ως το μαθηματικό σύμβολο του απείρου.  Στη παραδοσιακή αριθμολογία το 8 συσχετιζόταν με το γυναικείο κόλπο, δηλαδή ότι μέσα από αυτόν μία νέα ζωή έρχεται στον κόσμο. Είναι ο αριθμός της ύλης, επειδή αποτελείται από ίσες υποδιαιρέσεις ζυγών αριθμών.  Οι Έλληνες το 8 το θεωρούσαν ως πανίσχυρο αριθμό, είχαν δε και μία παροιμία γι αυτό «όλα τα πράγματα είναι οκτώ», όμως εξίσου μπορεί να γίνει και καταστροφικός. Οι Ινδιάνοι συνήθιζαν να κάνουν περιτομή στα αρσενικά παιδιά την ογδόη μέρα μετά τη γέννηση.  Συμβολίζει τις 8 ουράνιες σφαίρες και τους 8 φθόγγους της μουσικής κλίμακας, δηλαδή της αρμονίας του κόσμου.  Έχει προφητευτεί ότι οι Άρπες που θα παίζουν κατά την κάθοδο του Μεσσία θα έχουν 8 χορδές (Εραχίν ΙΓ΄ 2)  Ο Γ. Φ. Σώου αναφέρει ότι οκτώ σώθηκαν στην κιβωτό του Νώε και ήταν ο 8ος μετά τον Αδάμ. Το όνομα του δε Nvch έβγαζε τον αριθμό 64, δηλαδή το πολλαπλάσιο του οκτώ (8x8=64). 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

πηγές: