Hoia Baciu: Το μυστηριώδες δάσος της Ρουμανίας



Δάσος Hoia Baciu

Γνωστό και ως «Τρίγωνο των Βερμούδων» της Ρουμανίας.

Και αυτό γιατί μέσα του έχουν χαθεί πολλοί άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες για ΑΤΙΑ ή ανεξήγητα ηλεκτρικά φαινόμενα.

Κάποιοι, μάλιστα, πιστεύουν ότι είναι μια πύλη που οδηγεί σε άλλη διάσταση, καθώς έχουν ακουστεί ιστορίες ανθρώπων που χάθηκαν εκεί και ξαναβγήκαν μετά από χρόνια με τα ίδια ρούχα χωρίς να θυμούνται τίποτα από το διάστημα της απουσίας τους.

Το δάσος αυτό έγινε διάσημο το 1968 όταν ο βιολόγος Alexandru Sift τράβηξε μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν ένας δίσκος UFO να αιωρείται πάνω από τα δέντρα.



Οι ντόπιοι, όμως, γνωρίζουν το συγκεκριμένο δάσος και τα μυστικά του εδώ και πολλά χρόνια και το θεωρούν δαιμονισμένο και καταραμένο.

Το μέρος θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμοκαι έχουν ασχοληθεί με αυτό πολλοί κυνηγοί φαντασμάτων, ερευνητές μεταφυσικής δραστηριότητας, καθώς και παραψυχολόγοι.

Ένας από αυτούς ήταν και καθηγητής χημείας του πανεπιστημίου της περιοχής, ο Dr. Adrian Patrut.

Σύμφωνα με αυτόν, το Hoia-Baciuείναι ένα από τα μοναδικά μέρη μεταφυσικής δραστηριότητας στον κόσμο, λόγω της ποικιλίας, της έντασης και της πολυπλοκότητας των δραστηριοτήτων αυτών.



UFO που φωτογραφήθηκε κοντά στην πόλη Κλουζ

Από τη δεκαετία του 70 ασχολήθηκε με την έρευνα του συγκεκριμένου δάσους και των ανεξήγητων φαινομένων του, όπως για παράδειγμα τις διάφορες δεσμίδες φωτός και φωτεινών ουράνιων σφαιρών που αιωρούνταν από πάνω του.



UFO που φωτογραφήθηκαν στο Hoia-Baciu

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι εάν περάσεις πολύ χρόνο μέσα στο δάσος θα παρουσιάσεις συμπτώματα όπως αυπνία, υπερβολική δίψα, έντονο στρες, ναυτία, εμετούς και πονοκεφάλους.

Κάποιοι άλλοι ερευνητές πιστεύουν ότι το δάσος είναι πέρασμα για κάποια άλλη διάσταση ή για τον κόσμο των πνευμάτων. Οι ντόπιοι προειδοποιούν ότι εάν πας στο δάσος, οι πιθανότητες του να μην γυρίσεις ποτέ είναι πολύ μεγάλες.

Το Hoia-Baciu είναι ένα εξαιρετικά μυστηριώδες μέρος όπου συμβαίνουν πολλά και ανεξήγητα φαινόμενα.



Τα δέντρα του είναι ανατριχιαστικά, κυρτά με τυλιγμένους κορμούς και κλαδιά και σύμφωνα με τον Dr. Patrut είναι ζωντανή απόδειξη της παρουσίας στοιχειών και φαντασμάτων, αφού κάποτε αυτά τα δέντρα ήταν φυσιολογικά…

Οι τουρίστες και οι κυνηγοί φαντασμάτων που έχουν επισκεφθεί το δάσος είδαν πολλά φαντάσματα, και κατά τη διάρκεια του “ταξιδιού”, υπόφεραν από ναυτία, αποπροσανατολισμούς, εγκαύματα στο δέρμα, άγχος, δυσφορία και άλλα συμπτώματα. Είναι ένα μέρος απόλυτης τρομοκρατίας.

Μια άλλη ιδιαιτερότητα του μέρους είναι μια περιοχή, που οριοθετείται από ένα μεγάλο κύκλο, που δεν θα μεγαλώνουν τα φυτά, ως ένα είδος εντελώς νεκρής ζώνης στην οποία δεν υπάρχει το είδος της ζωής.



Το Hoia Baciu έχει ονομαστεί από τους ντόπιους ως “The Forest of Evil” και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί.

πηγές:
http://m.apocalypsejohn.com/hoia-baciu-mistiriodes-dasos-tis-roumanias/#