«Τάφοι γιγάντων» 3,5 μ. ανακαλύφθηκαν στην Μαλαισία, στην αποκαλούμενη ''Χρυσή Χερσόνησο''





Οι «τάφοι» «ανα­καλύφθηκαν» από τον ιστορικό Mohd Fuad Khusar Μ Said, ο οποίος έχει 10 χρόνια εμπειρίας στις αρ­χαιολογικές μελέτες. Ο κ.Fυad διορίσθηκε από την κυβέρνηση για να αναζητήσει νέα ιστορικά μνημεία της Μαλάκκα. Και αυτό που βρήκε, είναι πραγματικά εξαιρετικό, εάν είναι έτσι.
  Ο κ.Fυad είπε ότι μεγάλα μέρη σκελετών παραμένουν, εν μέρει ορατά, επάνω από το έδαφος, μέσα στην σπηλιά, όπως λείψανα κρανίου και κάποιων οστών. Δύο γιγαντιαίοι αρχαίοι(;) «τάφοι» έχουν βρεθεί στο νησί ΡυΙau Upeh, στην Μαλάκκα Μαλαισίας. Ασυνήθιστα μεγάλων διαστάσεων (5Χ0,5 μ.!) απέχουν περίπου 15-20 μ. ο ένας από τον άλλον. Είναι απόδειξη των πρώτων αποίκων στην Μελάκα/Μαλάκκα Μαλαισίας, και των μεγαλιθικών δομών τους; 

Ανάλογα με το μέγεθός τους, υπολογίζει πως αυτός ο άνθρωπος θα είχε ύψος 3,5 μ.! Το εύρημα έχει αναφερθεί στις Αρχές, προκειμένου να δώσουν την άδεια να ανασκαφεί ο χώρος. Ο τοπικός επί κεφαλής του υπουργείου, κ.H.ldris, ενημερώθηκε άστο οστά, ίσως, ανήκουν σε γίγαντες. "Εχουμε αναθέσει στον ιστορικό για να μας πει ανε­ξερεύνητα γεγονότα, σχετικά μετα ιστορικά μνημεία και την έρευνα σχετικά με την τελευταία ανακάλυψη. Η έρευνα συνεχίζεται», είπε.



Η ανακάλυψις αυτών των γιγαντιαίων «τάφων» δεν συγκλόνισε τους εντόπιους, λόγω του ότι έχουν αναφέρει γι αυτά τα οστά...εδώ και χρόνια! «Η έρευνα θα μπορούσε να αποδείξει ή να διαψεύσει τις παραδόσεις ότι ένας γίγαντας άνδρας περιπλανιόταν στην Μαλάκκα, εδώ και πολλά χρόνια», είπε ο κ.Ρuad. 




Προς το παρόν υπάρχουν πολύ λίγες φωτογραφίες από τους «γιγαντιαίους» τάφους. Πώς ήταν και πώς παραμένει θαμμένος μέσα εκεί, είναι ένα μυστήριο...Αλλά αυτό που πραγματικά προβληματίζει είναι το μέγεθος των τάφων: Το μικρό πλάτος, ίσως δείχνει ότι ήταν πολύ μακρύς και λεπτός «άνθρωπος». "Η υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση;

Πάντως χωρίς την κατάλληλη επιστημονική εξέταση των οστών, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε εάν οι δομές αυτές ήταν τάφοι και δη εάν ανήκαν σε γίγαντες... ΠΗΓΗ: «Grave discovery ο! giant human skeleton Η ΡυΙαυ Upeh» στο ΤΗΕ STAR/Α¬ΒΙΑ NEWS NETWORK. Στο νησί ΡυΙαυ Upeh κατέφθαναν υψηλόβαθμοι Ιάπωνες αξιωματούχοι, τον 15° αι. και είχαν επαφές με αντίστοιχους μουσουλμάνους.

"Ισως, λοιπόν, οι «τάφοι» να είναι τόσο μεγάλοι, όχι λόγω του ύψους του νεκρού, αλλά λόγω του ύψους της Θέσεώς του! "Η να είναι Θεμέλια τάφων εποίκων. "Η κενοτάφια. 
Θυμίζω, τέλος, ότι η περιοχή ήταν ήδη γνωστή στους αρχαίους "Ελληνες, αφού ο αρχαίος "Ελληνας γεωγράφος Κλ. Πτολεμαίος (2° αι. μ.Χ.) την ονομάζει Χρυσή Χερσόνησο! 


Εφημερίδα Kontra News, 23/1/17