Η Μυστική Αδελφότητα Skull and Bones




Η αδελφότητα του θανάτου ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, όπως έχει χαρακτηριστεί, ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ, από τον William Huntington Russell, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Γερμανία και μυήθηκε στους ILLUMINATI που είχε ιδρύσει ο Adam Weishaupt. Σύμβολο της οργάνωσης είναι μια νεκροκεφαλή με δύο κόκκαλα χιαστί, και από κάτω ο μυστικός αριθμός 322, τα μέλη της ονομάζονται ‘’σκελετάνθρωποι’’ (Bonesmen).


Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα ειδικό κτίριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου του ΥΑLE τον οποίο ονόμαζαν «ο τύμβος» (THE TUMB), ο οποίος δεν έχει καθόλου παράθυρα, δείγμα του πόσο απόκρυφα πράγματα λάμβαναν χώρα εκεί μέσα. Με το πέρασμα των χρόνων έφθασαν στο φως της δημοσιότητας και άλλα στοιχεία για αυτή την σκοτεινή οργάνωση, από ανθρώπους που προσπάθησαν να ξεσκεπάσουν τα μυστικά της. 

Μέσα στο κτίριο υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από κόκαλα και κρανία. Η οργάνωση αποδεδειγμένα άνοιγε τάφους και έπαιρνε τα λείψανα των νεκρών για τις τελετές μύησης και την συλλογή τους. Η φρίκη και η διαστροφή έχουν μόνο ένα όνομα «Skull and Bones».

Στην κυρίως αίθουσα που φέρει τον αριθμό 322 φυλάσσονται προσεκτικά τα κρανία όλων των διασήμων προσωπικοτήτων (οι σκελετοί και τα κρανία που υπάρχουν μέσα στο κτίριό τους προέρχονται από τις επιδρομές των μελών τους σε νεκροταφεί). Εκεί βρίσκεται το κρανίο του αρχηγού των Ινδιάνων Απάτσι Τζερόνιμο το οποίο άνοιξε τον τάφο του και το έκλεψε το 1918 ο Πρέσκοτ Σελτον Μπους παππούς του George Bush. Εκεί, επίσης, βρίσκονται τα κρανία του μεξικανού επαναστάτη Πάντσο Βίλα καθώς και του δικτάτορα του Παναμά Ομάρ Τοριχος.




Μέλη, αποδεδειγμένα της οργάνωσης «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» υπήρξαν ο George Bous ο νεότερος καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του. Επίσης και ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri. Μέλη επίσης της οργάνωσης φέρονται άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και υπερτραπεζιτών. Αυτά είναι μερικά από τα ονόματα. Ακολουθούν διάσημοι πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες κ.τ.λ. που φέρονται να έχουν περάσει μέσα από τον «τύμβο». Με λίγα λόγια άνθρωποι που κατέχουν θέσεις κλειδιά και κινούν τα νήματα παγκοσμίως και επηρεάζουν τις ζωές όλων των λαών της γης.

Όσον αφορά τον αινιγματικό αριθμό 322 δόθηκαν διάφορες ερμηνείες από συγγραφείς. Κάποιοι υποστηριζουν ότι συμβολίζει το 3 κεφάλαιο 22 εδάφιο από το βιβλίο «Γένεσις» της Παλαιάς Διαθήκης, άλλοι ότι συμβολίζει κωδικοποιημένη αριθμολογικά έννοια ή ακόμη και στο ότι σχετίζεται με την ημερομηνία θανάτου του γνωστού ρήτορα Δημοσθένη που πέθανε το 322 π.Χ

Οι ‘’σκελετάνθρωποι’’ φέρονται να έχουν ανάμειξη παρασκηνιακά στο μεγάλο οικονομικό κραχ που έπληξε τις ΗΠΑ το 1929 κι όλο τον δυτικό κόσμο (οι όποιοι συσχετισμοί με την μεγάλη οικονομική κρίση του 2008).

Πίσω από την βύθιση του υπερωκεάνιου «LOUSITANIA» που υπήρξε η αφορμή για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η εμπλοκή επίσης των ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο φέρεται να έχει σχέση με την οργάνωση

Μέλη της φέρονται να βρίσκονται πίσω από δολοφονίες πολιτικών, τραπεζιτών κ.τ.λ. στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Τα περισσότερα στοιχεία προέρχονται από ερευνητές όπου πολλές φορές έχουν αφιερώσει ακόμη και τη ζωή τους στην αναζήτηση της εξακριβωμένης δράσης αυτών των κύκλων που κρύβονται κάτω από τα μεγαλόσχημα προσωπεία των μελών τους κατορθώνοντας να τα επιβάλλουν στην επικρατούσα κοινωνική αντίληψη. Στην προσπάθεια απαξίωσης της αλήθειας και διαστρέβλωσης της εγκυρότητας των αποκαλύψεων οι ερευνητές αυτοί από τα κέντρα προπαγάνδας σκωπτικά ονομάζονται "συνομωσιολόγοι" και οι πραγματείες τους "συνομωσιολογίες".

πηγές: