Καταγραφή απόκοσμων φαινομένων στον ουρανό του Μενιδίου


Με τον όρο flying rod/skyfish, εννοούμε τις λεπτές σαν ράβδοι, αγνώστου ταυτότητος οργανικές(;) μορφές ζωής που πετάνε στον αέρα.Έχουν μήκος από 10 πόντους έως 30 μέτρα, μερικά έχουν μικρού μήκους αποφύσεις σύμφωνα με την ξένη βιβλιογραφία.


Πετάνε αστραπιαία και είναι σχεδόν αδύνατον να δεις χωρίς την χρήση ψηφιακών μέσων. Υπάρχουν τρεις σαφείς τύποι: Τύπου σαρανταποδαρούσας, λευκά rods, και σε σχήμα λόγχης. Έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ τον Καναδά, την Κίνα και παγκόσμια, είναι δε ορατά όλες τις εποχές. Στην Ελλάδα, το φαινόμενο αυτό, για πρώτη φορά εμείς αναδείξαμε με οπτικό υλικό στην Ελλάδα.


Οχυρό Ραφήνας



Πρόσφατα λάβαμε από κάτοικο της περιοχής του Μενιδίου φωτογραφικό υλικό που όπως φαίνεται απεικονίζει την συγκεκριμένη κατηγορία οντοτήτων. 


Η ύπαρξη πολλών ομοιοτήτων με τα flying rods είναι εμφανής.



Κύριο χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας φαινομένων είναι πως εμφανίζονται μόνο μέσω καμερών, καθώς δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. 



Οι καταγραφές στην περιοχή του Μενιδίου έγιναν κυρίως νυχτερινές ώρες μεταξύ 12 - 3 κατά το διάστημα 13 - 21 Ιουλίου.



Επρόκειτο για μακρόστενα πλάσματα που πετούν πολύ γρήγορα και δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.


Μόνο η βιντεοκάμερα μπορεί να τα πιάσει. Μοιάζουν πολύ με ιπτάμενα ραβδιά, εξ’ου και η λέξη “rods”.



Υπάρχουν τρεις σαφείς τύποι: Τύπου σαρανταποδαρούσας, λευκά rods, και σε σχήμα λόγχης. 


Τι πραγματικά συμβαίνει στους ουρανούς μας τις τελευταίες μέρες? Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξει ενημέρωση γι'αυτό το πραγματικά απόκοσμο φαινόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

πηγές:
Codex cultus concept
After dark project