Το μυστικό Πρόγραμμα Πήγασος( Project Pegasus )



Ο Κόσμος των Θεωριών Συνωμοσίας αυτή τη φορά μας αποκαλύπτει το μυστικό Πρόγραμμα Πήγασος, το οποίο σχετίζεται με την τηλεμεταφορά και τα ταξίδια στο χωροχρόνο. Αλήθεια ή μία ευφάνταστη ιστορία;
Το Πρόγραμμα Πήγασος είναι μία εξερεύνηση στο χωροχρόνο που ξεκίνησε το 1968 στις ΗΠΑ, και στο οποίο συμμετείχε, ως έφηβος, ο Andrew D. Basiago. Το Πρόγραμμα Πήγασος ήταν μία έρευνα υπό την DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), κατά το οποίο το αμερικανικό υπουργείο άμυνας και η τεχνολογική κοινότητα, λέγεται ότι, πραγματοποίησαν ταξίδια στον χωροχρόνο για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Αυτό το Πρόγραμμα ξεκίνησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με σκοπό να κάνουν "τηλεπισκόπηση στο χρόνο" για να την άντληση πληροφοριών για γεγονότα του παρελθόντος και του μέλλοντος, τα οποία θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν την Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, τον Πρόεδρο και τον Στρατό. Αναμενόταν ότι οι 140 συμμετέχοντες στο μυστικό Πρόγραμμα Πήγασος θα συνέχιζαν να συμμετέχουν στο ταξίδι στο χωροχρόνο και ως ενήλικες, σκοπεύοντας, έτσι, στη δημιουργία μιας πρώτης γενιάς "χρονοναυτών" στις ΗΠΑ.

Ο Andrew D. Basiago ήταν το πρώτο παιδί από την Αμερική που τηλεμεταφέρθηκε και ένας από τους πρώτους Αμερικανούς εξερευνητές του χωροχρόνου όπως διηγείται σε ένα βιβλίο που προτίθεται να εκδώσει με τον τίτλο : My adventures in Project Pegasus at the Dawn of The Time-Space Age (Οι περιπέτειες μου στο Πρόγραμμα Πήγασος στην Αυγή του Χωροχρόνου).



Πριν λίγα χρόνια ο Basiago αποφάσισε να πει την αληθινή ιστορία των εμπειριών του, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στο χωροχρόνο, μέσω του Προγράμματος Πήγασος, και να αποκαλύψει στον κόσμο ότι, η Κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέχει μυστική τεχνολογία τηλεμεταφοράς που αν δημοσιοποιούταν θα ήταν μία επανάσταση στην ιστορία των μεταφορών σε όλο τον πλανήτη.

Σήμερα ο Andrew D. Basiago είναι επικεφαλής της ομάδας του νέου Προγράμματος Πήγασος που πιέζει την Κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποκαλύψει το μυστικό του ταξιδιού στο χωροχρόνο και της τηλεμεταφοράς, ώστε αυτή η επαναστατική τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί για το καλό της ανθρωπότητας του 21ου αιώνα.

Ο Basiago οραματίζεται έναν κόσμο στον οποίο η τηλεμεταφορά θα αντικαταστήσει τα συμβατικά μέσα μεταφοράς , έτσι ώστε τα ταξίδια των μεγάλων αποστάσεων να είναι ευκολότερα, ασφαλέστερα και φθηνότερα.

Η αποκάλυψη και η ανάπτυξη της τηλεμεταφοράς κατά τον Basiago είναι σημαντική και για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς θα γλυτώσει την ατμόσφαιρα από χιλιάδες επί χιλιάδων τόνους ρύπων που παράγονται με τα συμβατικά μέσα μεταφορών.

πηγές: