Ζάμπια: Κάτι σαν τεράστια ανθρώπινη φιγούρα εμφανίζεται στον ουρανό



Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στο θέμα: Τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας χωρίς να το γνωρίζουμε? που αφορούσε τους Voladores, τα ''ενεργειακά αρπακτικά''.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Daily Mail, ένα
γιγαντιαίο ανθρωποειδές σχήμα εντοπίστηκε πάνω από το Mukuba Mall στην πόλη Kitwe στην Zambia. Οι ντόπιοι έτρεξαν με τρόμο όταν είδαν την περίεργη ανθρώπινη μορφή να εμφανίζεται στα σύννεφα πάνω από το εμπορικό κέντρο.
Θεωρήθηκε ότι είχε μήκος πάνω από 100 μέτρα. Κάποιοι ντόπιοι έφυγαν από φόβο, καθώς νόμιζαν ότι ήταν εκδήλωση του Θεού ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν να το λατρεύουν.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα μεγάλο ανθρωποειδές, κεφάλι και κορμό. Η εικαζόμενη εμφάνιση, που έμοιαζε με Dementor από τις ταινίες του Harry Potter, εντοπίστηκε πάνω από το Mukuba Mall στο Kitwe.

Το πυκνό μαύρο σχήμα φαινόταν σαν να ήταν κατασκευασμένο από διαφορετικό υλικό από τα σύννεφα και παρέμεινε στον ουρανό για λίγο περισσότερο από 30 λεπτά, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες πολίτες. 

"Ήμασταν σοκαρισμένοι" δήλωσε ένας άλλος μάρτυρας, ο οποίος δεν ήξερε να εξηγήσει αν αυτό που είδε ήταν ένα απλό σύννεφο ή ένα παραφυσικό φαινόμενο.



Στις εικόνες εκτιμάται ότι φαίνεται ένα ανθρώπινο ον με μακριά άκρα που καταλήγουν σε αιχμές και δεν έχει πέλματα ούτε χέρια. Το περίεργο είναι ότι είναι πιο πυκνό από τα γύρω σύννεφα και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να το διακρίνει κάποιος.

Στα κοινωνικά δίκτυα, ορισμένοι χρήστες λένε ότι θα μπορούσε να είναι μια θεϊκή εμφάνιση και άλλοι αστειεύονται συγκρίνοντας το με ον (dementor) βγαλμένο από τα βιβλία του Harry Potter. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι εικόνες τροποποιημένες από υπολογιστή, αν και τα μέσα της Zambia βεβαιώνουν ότι το γεγονός είναι αληθινό. Η κρίση όπως πάντα δική σας...
Εικόνα από την ταινία του Harry Potter, οι ''Παράφρονες(Dementors)''

πηγές: