Οι απαγορευμένες φωτογραφίες του Αμερικανικού Ναυτικού στην Αρκτική το 1971


Μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν περίεργα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα και που φέρεται να έχουν ληφθεί από κάποιο η κάποιους από τα πληρώματα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη εξωγήινης παρουσίας στη Γη.
Οι φωτογραφίες εκτιμάται πως τραβήχτηκαν από το αμερικανικό υποβρύχιο USS Trepang SSN 674 κάπου ανάμεσα στην Ισλανδία και την Νορβηγία το 1971.

Το υποβρύχιο USS Trepang SSN 674


Σε αυτές φαίνονται διάφορα ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας, με πολλούς να πιστεύουν πως πρόκειται για μυστικές δοκιμές της αμερικανικής αεροπορίας και άλλους να ισχυρίζονται πως πρόκειται για εξωγήινους που αναζητούν …πετρέλαιο.



Να σημειώσουμε ότι σε μια από τις φωτογραφίες έχει γραφτεί πως δεν πρέπει να δημοσιευτεί, ενώ σε μια άλλη συγκεκριμένα:«μη εγκεκριμένη αποκάλυψη, Θέμα. Ασφάλεια Certificat, SSN 674. ποινικές κυρώσεις,» σύμφωνα με την express.co.uk.



Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Daily Mail αναφέρει πως τέτοιου είδους κυλινδρικά αεροσκάφη είχαν εντοπιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στο παρελθόν. Το 1908 ο εξερευνητής Benjamin Trueblood είχε παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο στον Βόρειο πόλο.
Ο Nigel Watson, ερευνητής ΑΤΙΑ από την Βρετανία, δήλωσε: «Είναι μια περίεργη συλλογή φωτογραφιών, που δείχνουν τύπους ΑΤΙΑ που έχουν εντοπιστεί συχνά από μάρτυρες σε όλα τα μέρη του κόσμου.
«Αερόπλοιο ή σκάφη σε σχήμα πούρου έχουν αναφερθεί από το 1896, όταν υπήρχε ένα μεγάλο κύμα θεάσεων από ένα «αερόπλοιο φάντασμα» στις ΗΠΑ.
«Αυτές οι εικόνες ενισχύουν τέτοιους ισχυρισμούς, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αυθεντικότητα τους.
«Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι ερευνητές ΑΤΙΑ ξύνουν το κεφάλι τους και αναρωτιούνται αν είναι βάσιμες τελικώς οι εικασίες ότι ΑΤΙΑ έχουν μια βάση στις αρκτικές περιοχές.»