Επιστημονική αποστολή ανακάλυψε Διαστατική Πύλη στην Ανταρκτική



Επιμέλεια-Μετάφραση: Ομάδα Ορφέας
Μια ομάδα Βρετανών και Αμερικανών επιστημόνων που ήταν στην Ανταρκτική τον Μάιο του 2018 για να εξετάσουν το κλίμα της, παρατήρησαν ένα φαινόμενο που δεν έχει προηγούμενο.
Οι ερευνητές, ενώ μελετούσαν τον πάγο και το κλίμα, παρατήρησαν έναν ασυνήθιστο στρόβιλο που έμοιαζε με ''πύλη'' ανάμεσα στα σύννεφα πάνω από τα κεφάλια τους σε χαμηλό ύψος. Αρχικά, θεωρήθηκε αποτέλεσμα πολικής καταιγίδας, αλλά η στατική φύση και η ασυνήθιστη ομίχλη που τον περιβάλλει οδήγησαν τους ερευνητές να διερευνήσουν το φαινόμενο.

Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ

 Οι άντρες προετοίμασαν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι που συνδέθηκε με ένα βαρούλκο και με ενσωματωμένο ραδιοανιχνευτή κατάλληλο για την μέτρηση των φυσικών ιδιοτήτων (θερμοκρασία, σχετική υγρασία, πίεση και ταχύτητα ανέμου) και ένα επιστημονικό χρονόμετρο για την καταγραφή των χρόνων ανάγνωσης. Το αντικείμενο στην συνέχεια απελευθερώθηκε και αναρροφήθηκε στον στρόβιλο για το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για τις μετρήσεις. 

ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ

Μετά από μερικά λεπτά, ένα αρκετά ενδιαφέρον αποτέλεσμα: το χρονόμετρο σηματοδότησε την ημερομηνία 27 Ιανουαρίου 1965 και όλα τα υπολογισθέντα δεδομένα δείχνουν τιμές ασυμβίβαστες με τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά ενός ανεμοστρόβιλου. Το πείραμα επαναλήφθηκε αρκετές φορές και πάντα με τα ίδια αποτελέσματα. Ένας από τους επιστήμονες που συμμετείχαν στις διάφορες δοκιμές, ο Αμερικανός Mariann McLein όχι μόνο επιβεβαιώνει το περιστατικό, αλλά επισημαίνει επίσης ότι ολόκληρο το περιστατικό αναφέρθηκε στην στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών (CIA και NSA) και στο Λευκό Οίκο. Από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι είναι μια «πόρτα» στον χώρο και χρόνο, δηλαδή μια "σήραγγα" που επιτρέπει  μια γεωμετρική κίνηση μέσα στο διάστημα.


 Ένα είδος ταξιδιού στο χρόνο και στο διάστημα. Για κάποιους μπορεί να φανεί παράδοξο, αλλά αυτό που συνέβη στην Ανταρκτική θα μπορούσε να βρει μια ορθολογική εξήγηση στην θεωρία "Γέφυρες Einstein-Rosen". Στις αρχές του περασμένου αιώνα, οι δύο επιστήμονες δημιούργησαν μια «βαρυτική σήραγγα ή μια σκουληκότρυπα». δηλαδή μια "συντόμευση" από ένα σημείο του σύμπαντος σε άλλο που θα επέτρεπε ταξίδι ταχύτερο από αυτό του φωτός.




Η ίδια η NASA παραδέχτηκε σε επίσημη δήλωση της την ύπαρξη μαγνητικών πυλών στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και όχι μόνο!

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μίλησε ανοιχτά για τα παράξενα φαινόμενα στην Ανταρκτική, ήταν ο αξιωματικός του ρωσικού στρατού, Eugene Gavrikov, από τον οποίο πήρε συνέντευξη η ρωσική ιστοσελίδα πληροφοριών kramola.info. Ο Gavrikov αφηγείται την προσωπική του εμπειρία στην Ανταρκτική, υποστηρίζοντας ότι μέσα στα παγωμένα  βουνά θα μπορούσαν να κρύβονται Πυραμίδες ή διαστατικές πύλες αλλά ακόμη και στρατιωτικές υποδομές που εγκαταλείφθηκαν από το Τρίτο Ράιχ. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή τη συναρπαστική και μυστηριώδη ήπειρο, 4.000 επιστήμονες από 46 χώρες του κόσμου λειτουργούν και διεξάγουν την πιο αδιανόητη έρευνα για περισσότερο από πενήντα χρόνια. Σε αυτό το σημείο υπάρχουν πάντα παράξενα και απίστευτα επιστημονικά φαινόμενα.


Eugene Gavrikov

 Αυτό το εντυπωσιακό γεγονός συμπίπτει με μια άλλη εκπληκτική ανακάλυψη που πραγματοποίησαν οι αμερικανικοί δορυφόροι και δημοσιεύθηκε από το περιοδικό Daily Galaxy(για ανεξήγητο λόγο το κείμενο αφαιρέθηκε!): την παρουσία μιας αρχαίας δομής κάτω από την επιφάνεια της Ανταρκτικής. Η ανακάλυψη προκάλεσε την περιέργεια των ερευνητών ΑΤΙΑ και υποστηρικτών των θεωριών συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία οι Αμερικανοί στρατιώτες κρύβουν την ανακάλυψη ενός UFO ή μιας μεγάλης τεχνολογικά προηγμένης συσκευής. Επί του παρόντος, οι αμερικανικές αρχές αρνούνται οποιαδήποτε αρχαιολογική ανακάλυψη αλλά ελπίζουμε ότι θα βγουν και άλλες μαρτυρίες, ώστε να μπορέσουμε να ρίξουμε περισσότερο φως σε όσα συμβαίνουν στην Ανταρκτική.



πηγές: