Zeroids: Οι απόκοσμες βιολογικές μορφές ζωής που εντοπίζονται στην ατμόσφαιρα



Ανακαλύπτουμε ακόμα ζωντανά πλάσματα στους δικούς μας επίγειους ωκεανούς και δεν έχουμε σχεδόν καμία γνώση για το τι πραγματικά ζει στον χώρο της ατμόσφαιρα μας. Τρανό παράδειγμα τα Flying Rods ή skyfish που έχουν καταγραφεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.



Πολλά πλάσματα του ουρανού ή οργανισμοί η Δρ. Ruehl τα ονομάζει Zeroids και τα έχουν δει να κινούνται μέσα στον ουρανό μας σαν έξυπνα όντα. Οι ερευνητές τα αποκαλούν βιολογικά UFO. Θα μπορούσαν όμως να υπάρξουν πολλές διαφορετικές εξηγήσεις για την συμπεριφορά αυτή αλλά η κατανόησή μας για το φαινόμενο εξακολουθεί να είναι σχεδόν ανύπαρκτη. 


Η πεποίθηση ότι οι ζωντανοί οργανισμοί που ζουν στους ουρανούς μας, σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το γεγονός ότι τα UFO είναι ακόμα ένα πραγματικό φαινόμενο, απλά παρέχει σε μας μόνο μία ρεαλιστική ή τουλάχιστον μία εύλογη εξήγηση για έναν τύπο UFO, το οποίο δεν γνωρίζαμε αλλά έχουμε δει συχνά.


Ο Δρ Franklin Ruehl, Ph.D. αναφέρει:
Αντί για εξωγήινα διαστημόπλοια, κάποιοι θα μπορούσαν πραγματικά να πουν ότι αυτά τα UFO είναι έμβια όντα που κατοικούν κανονικά το κοσμικό κενό. "Zeroid" είναι ο γενικός όρος που χρησιμοποιείται για βιομορφές που μπορεί να συμπληρώσουν τις εσοχές του ελεύθερου χώρου.


Αυτές οι περιοχές χαρακτηρίζονται από σχεδόν μηδενικές θερμοκρασίες και μηδενική ατμοσφαιρική πίεση. Ενώ οι βιολόγοι μπορεί να ισχυριστούν ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος για βιογένεση, όπως υποστήριξε ο Ρώσος αστροφυσικός Δρ. Vl Goldanskii ότι σημαντικές ποσότητες των προβιοτικών υλικών πρέπει να είναι σε θέση να συσσωρεύονται στις περιοχές γύρω από τα νεφελώματα, ή τιτάνια σύννεφα αερίου.


Με το παρατεταμένο πέρασμα του χρόνου,ένα τέτοιο θέμα θα μπορούσε να εξελιχθεί τελικά σε κάποια μορφή ζωής, κατάλληλη για τα βάρβαρα όρια του χώρου. Ήδη δεκάδες οργανικές ενώσεις έχουν εντοπιστεί στο διάστημα, όπως η φορμαλδεΰδη, υδροκυάνιο, και κυτταρίνη. Εν ολίγοις, υπάρχει αφθονία των βασικών δομικών στοιχείων εκεί έξω για να επιτρέψουν την εξέλιξη των zeroids. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το σύμπαν μας είναι περίπου 13,7 δισεκατομμυρίων ετών, είναι κατανοητό ότι τα zeroids αντιπροσωπεύουν τις πιο πρώιμες μορφές ζωής στο κοσμικό σκηνικό, ίσως ακόμα και να υπήρχαν σχεδόν στο σύνολο του χρόνου. 


Πρόσφατες παρόμοιες καταγραφές στην Ελλάδα του φαινομένου:



Οι μορφολογίες τους μπορεί να διαφέρουν εντελώς,από την πολύ απλή μέχρι την εξαιρετικά περίπλοκη. Μπορούν να ζουν μόνα τους ή σε τεράστιες αποικίες.  Η ευφυΐα τους μπορεί να είναι ένα αναπτυγμένο χαρακτηριστικό τους. Για τροφή των zeroids, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η διαγαλαξιακή σκόνη και διάφορα αέρια που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα.
Τα Zeroids μπορεί να έχουν μεταναστεύσει σε όλους τους τομείς του χώρου - τόσο εντός όσο και στους γαλαξίες. Προικισμένο με κινητικότητα και νοημοσύνη, είναι πιθανό ότι κάποια μπορεί να έχουν διεισδύσει στην πραγματικότητα και τη ζώνη ύπαρξής μας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


πηγές: