Παράξενα φαινόμενα καταγράφονται σε ιδιωτική κατοικία




Σε πολλά άρθρα μας έχουμε περιγράψει εκτενώς το παράξενο φαινόμενο των Flying Rods ή Skyfish, των παράξενων αυτών λεπτοφυών πλασμάτων και κατά άλλους αιθερικών οντοτήτων. Κοινό χαρακτηριστικό: κινούνται απίστευτα γρήγορα και είναι αόρατα για το μάτι. 


Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε ο φίλος της ομάδας μας Γεώργιος Σεραφείμ και φαίνεται να απεικονίζουν το παράξενο αυτό φαινόμενο σε κάμερα που είχε τοποθετηθεί κατά την απουσία του από τον χώρο.




Εντοπίζονται κοντά σε δάση ή κοντά σε αυτά, μακριά από την ανθρώπινη παρουσία, ως επί το πλείστον νυχτερινές ώρες. Μπορούν να εντοπιστούν και να καταγραφούν μόνο με την χρήση κάμερας ευρέως φάσματος.


Να σημειωθεί η τοποθεσία της κατοικίας βρίσκεται σε δασική έκταση της ΒΑ Αττικής δίπλα σε υδάτινο όγκο. Πολλοί πιστεύουν πως ένας παράγοντας που ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία τους είναι η ύπαρξη νερού στον χώρο, συνήθως δίπλα σε πηγές.




Παρατηρήστε τις ώρες καταγραφής, το φαινόμενο καταγράφεται μόνο νυχτερινές ώρες! Δηλαδή ανάμεσα στις ώρες 20:00 με 04:00 κατά τον μήνα Ιούνιο του 2019!


Δοκιμάστε το και μόνοι σας, ίσως εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα στο τι μπορεί να κρύβεται μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!


Πρόκειται για το φαινόμενο των Flying Rods ή για κάποιο άλλο φαινόμενο? Εμείς έχουμε να πούμε το εξής: η αλήθεια βρίσκεται και εκεί έξω αλλά και μέσα στο σπίτι μας! Η κρίση δική σας...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ