Καταγραφή της ''Νύφης της Χασιάς'' στο δρόμο που φημολογείται ότι εμφανίζεται?


Στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή της Χασιάς πολλοί οδηγοί βλέπουν ένα φάντασμα σύμφωνα με τον θρύλο που έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για μια περίεργη λευκοντυμένη κοπέλα σαν νύφη(κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για νύμφη) που τρομάζει τους οδηγούς σε μια δύσκολη στροφή λιγάκι έξω από τη Χασιά, προκαλώντας έτσι τροχαία δυστυχήματα.

ΓΕΦΥΡΑ ΦΥΛΗΣ-ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ

Σύμφωνα με κάποιους κατοίκους η κοπέλα ήταν ντόπια και σκοτώθηκε στην κατοχή κάποιο βράδυ του γάμου της και οι δολοφόνοι της πέταξαν το πτώμα κοντά στη γέφυρα Φυλής - Δερβενοχωρίων. Έκτοτε φημολογείται ότι τρομάζει τους διερχόμενους οδηγούς προκαλώντας ατυχήματα, ζητώντας έτσι εκδίκηση για τον άδικο χαμό της. Στο σημείο που συνήθως εμφανίζεται η γυναίκα, έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, δεκάδες θανατηφόρα ατυχήματα. Αν και όλοι λένε ότι πρόκειται για μία δύσκολη στροφή, με περιορισμένη ορατότητα, εντούτοις δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί έχει σημειωθεί κατακόρυφη αύξηση των δυστυχημάτων! «Μήπως η "λευκή οπτασία" εμφανίζεται ξαφνικά στη μέση του δρόμου, κάνοντας τους οδηγούς να χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους;», αναρωτιούνται;

Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΝΥΦΗΣ

Έπειτα από την έντονη φημολογία που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια, αποφασίσαμε να ερευνήσουμε νύχτα το δρόμο αυτό με την χρήση κάμερας ευρέως φάσματος. Όπως θα δείτε στο βίντεο, καταγράψαμε κάτι αρκετά περίεργο, που με γυμνό μάτι δεν διακρινόταν, παρά μόνο αργότερα κατά την εξέταση του υλικού. 


Πρόκειται για  το φαινόμενο των Skyfish/Flying Rod? Ή μήπως πρόκειται για το οφθαλμοφανές, δηλαδή το ''φάσμα'' κάποιας νύφης? 


Στιγμιότυπο από το βίντεο της καταγραφής ενώ κινούμασταν στον επίμαχο δρόμο της Χασιάς(κοντά στη γέφυρα) που φημολογείται ότι σκοτώθηκε και επανεμφανίζεται στους οδηγούς η νεαρή νύφη, σύμφωνα πάντα με τον θρύλο!


Αντιστρέφοντας το στιγμιότυπο κάποιος μπορεί εύκολα να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του φορέματος της, παλαιάς εποχής, όπως επίσης και κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου της! Επίσης, διαφαίνεται και το νεαρό της ηλικίας της!


ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 40'

Το βίντεο της εμφάνισης της ''Νύφης της Χασιάς'' αντεστραμμένο

Πρόκειται για σύμπτωση η ομοιότητα της μορφής που καταγράψαμε με το φάντασμα της νύφης που λέγεται ότι εμφανίζεται στο συγκεκριμένο σημείο της Χασιάς? Παρειδωλία? Ή μήπως πρόκειται για το πλάσμα της κρυπτοζωολογίας Flying Rod/Skyfish? Η κρίση δική σας!

ΔΕΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ