TR-6 TELOS: Το υπερ-απόρρητο ''μαύρο πρόγραμμα'' των ΗΠΑ





Θα μπορούσαν οι περισσότερες παρατηρήσεις ΑΤΙΑ να προκληθούν από προηγμένα στρατιωτικά αεροσκάφη αντιβαρύτητας; Σύμφωνα με το Military.com, μια ιστοσελίδα με στρατιωτικά νέα των ΗΠΑ, η τεχνολογία αντιβαρύτητας μπορεί να είναι προ των πυλών για να εφαρμοσθεί και επίσημα.
Σε παλαιότερο άρθρο είχαμε αναφερθεί στο TR-3B. Το αεροσκάφος που έχει σχήμα τριγώνου, και μπορεί να κινείται με απίστευτες ταχύτητες και είναι δύσκολο να ανιχνευθεί από τα ραντάρ. Οι θεάσεις του αυξάνονται σε όλο τον κόσμο, με πολύ κόσμο να πιστεύει λανθασμένα πως πρόκειται για...εξωγήινα πράσινα ανθρωπάκια! Σύμφωνα με το Military.com, η μονάδα "Δεν υπάρχει επίσημα...''

TR-3B



Η ίδια ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί υδράργυρο υψηλής πίεσης επιταχυνόμενο από την πυρηνική ενέργεια για να παράγει ένα πλάσμα που δημιουργεί ένα πεδίο αντιβαρύτητας γύρω από το αεροσκάφος. Οι συμβατικοί προωθητήρες που βρίσκονται στις άκρες του σκάφους του επιτρέπουν να εκτελεί κάθε είδους γρήγορους χειρισμούς μεγάλης ταχύτητας και στους τρεις άξονες κίνησης. Είναι ενδιαφέρον ότι το πλάσμα που παράγεται μειώνει σημαντικά τον εντοπισμό από τα ραντάρ. Αυτό κυριολεκτικά σημαίνει ότι μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε χώρα επιθυμεί χωρίς να εντοπιστεί από τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας και τα συστήματα αεράμυνας. 

TR-6 TELOS

Μια άλλη φημολογούμενη εξελιγμένη έκδοση του TR-3B είναι το TR-6 Telos. Θεωρητικά, το TR6 "TELOS"(Transatmospheric Electrogravetic Low Observation Surveillance platform) έχει σχεδιαστεί για χρήση ως μια υπερ-ατμοσφαιρική(κινείται στο διάστημα), αόρατη από τα ραντάρ, μονάδα αναγνώρισης, με παγκόσμια εμβέλεια και τεράστια αυτονομία. 

TR-6 TELOS



Χρησιμοποιώντας ενεργό ηλεκτρομαγνητικό, ηλεκτρονικό και οπτικό καμουφλάζ, είναι σε θέση να διεισδύσει σε όλα τα γνωστά σήμερα αμυντικά συστήματα από τον διαστημικό χώρο. Το TR6 χρησιμοποιεί πέντε ηλεκτροβαρυτικές γεννήτριες για πρόωση και θεωρείται σκάφος "VTOL" που δεν χρειάζεται διάδρομο. Το εργαλείο προσγείωσης είναι αποκλειστικά για ελιγμούς ενώ βρίσκεται στο έδαφος. 


Τα πτερύγια διπλώνουν για να τοποθετηθεί στο υπόστεγο. Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο ελάχιστα υπόστεγα στον κόσμο που μπορούν να αποδεχθούν το TR6, με τα περισσότερα από αυτά στις ΗΠΑ. Το αεροσκάφος χρησιμοποιεί κανάλια επικοινωνιών πολλαπλών ζωνών ικανό να συνδέεται άμεσα με όλα τα τρέχοντα στρατιωτικά δορυφορικά δίκτυα των ΗΠΑ. Το εξωτερικό περίβλημα χρησιμοποιεί ενεργό οπτικό καμουφλάζ αξιοποιώντας και άλλες ενεργές τεχνικές stealth. Η πλατφόρμα TELOS, είναι επίσης ικανή να λειτουργεί στο διάστημα, καθώς και να συνδέεται με στρατιωτικούς διαστημικούς σταθμούς για ανεφοδιασμό και συντήρηση.


Το τριγωνικό σχήμα του αεροσκάφος έγινε διάσημο κατά τη διάρκεια ενός συμβάντος με την ονομασία «φώτα του Phoenix», στο οποίο πάνω από 700 άνθρωποι έγιναν μάρτυρες ενός σχήματος μπούμερανγκ να «πλέει» στον ουρανό πάνω από το Φοίνιξ, και την Αριζόνα. Όταν ο κυβερνήτης της Αριζόνα Fife Symington ΙΙΙ ζήτησε πληροφορίες από τον διοικητή του Luke Air Force Base, τον γενικό της Εθνικής Φρουράς, καθώς και από τον επικεφαλής του Τμήματος Δημόσιας Ασφαλείας της Αριζόνα, κανένας τους δεν του έδωσε μια απάντηση. Η Frances Barwood, μια δημοτική σύμβουλος του Φοίνιξ που ξεκίνησε έρευνα σχετικά με το περιστατικό, είπε ότι από τους 700 μάρτυρες που ερωτήθηκαν, κανένας τους δεν ρωτήθηκε η ανακρίθηκε από την κυβέρνηση, κάτι που μπορεί να δείχνει ότι ο στρατός των ΗΠΑ μπορεί να είναι υπεύθυνος για αυτές τις θεάσεις ΑΤΙΑ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


πηγές: